![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
Każdy spec posiadający odpowiednio wysoka wiertarkę lub frezarkę górnowrzecionową
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() |
każdy szanujący się sprzedawca felg tzw. blank gdzie nawierca się otwory pod auto albo dowierca czyli wszelkie JR i banda.
Właśnie jestem w fajnym zakładzie pod Warszawą w Dziekanowie Polskim gdzie za rozwiert otworów centralnych w 4-rech felgach życzą sobię tylko 60-80 zł i robią od ręki a nie jako ostatnio czekałem 2 miesiące na mojego tokarza i jeszcze zdarł ze mnie jak za zboże. Więc może i obskoczą Twoje koła szybko i profi. Kontakt do nich frezowanie-toczenie.pl A będąc u nich zobaczyłem takie piękne felgi które znów totalnie wytoczyli od zera chłopaki z Czosnowa a nazywają się Rims Marcin nazwiska nie pamiętam ale numer 502 772 024 https://photos.app.goo.gl/zomh2UaXjemCPMh38 -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
felgi cudo.
nie wiedzialem ze robia kute felgi https://www.klinikarims.pl/ ciekawe jaka cena ale pewnie 8tys zl w gore. -------------------- Opel Speedster turbo b207r , 900kg,
RWD+LSD, 1/4: 13,806s tor Poznań: 1m48,8s semislick 0-200km/h youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s |
|
|
![]()
|
|
felgi cudo. nie wiedzialem ze robia kute felgi https://www.klinikarims.pl/ ciekawe jaka cena ale pewnie 8tys zl w gore. piwo samo wyobrażenie że to powstało z jednego puca i ile ten puc musiał kosztować...i wyglądają baaardzo masywnie mogły by w TIR na naczepie robić a mimo to są lekkie tak jak wziąłem do ręki. -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 12 July 2005 Skąd: śląsk ![]() |
EssiRS, ustalę i odezwę się w PW.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
piwo samo wyobrażenie że to powstało z jednego puca i ile ten puc musiał kosztować...i wyglądają baaardzo masywnie mogły by w TIR na naczepie robić a mimo to są lekkie tak jak wziąłem do ręki. Raczej nie powstały z jednego ![]() Widać, że są skręcane więc pewnie patent podobny do tego: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
te które kupił nie są skrecane
tu pokazał fotki nawiercania felg -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Raczej nie powstały z jednego ![]() Widać, że są skręcane ... oglądałem je dziś i dotykałem tamte nitośruby to atrapa - całe koło wytoczone z jednego kawałka metalu -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 May 2009 Skąd: Lublin ![]() |
Wal do Felgi Południe / South Wheels. Robią masę customów i innych wynalazków. Mi robili nawiert bębnów pod nowe ranty i inne.
Aaaa i bliżej Ciebie Fabian z Marek. Nawiercał mi kiedyś BBS RC. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 04 October 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzięki koledzy za namiary. Mam nadzieję niebawem zdam Wam relację z prac przy felgach.
Tymczasem dojechało fo mnie lekkie body sedan do w202 i niebawem zabieram się za cięcie kombiaka i składanie "sedana". Udało się go zważyć, zgadniecie ile waży cały ten element? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Mercedes w202 C230 m111 Turbo 405KM 550Nm Poznań 1:44.8
Mercedes R129 SL500 M119, 6-manual, AMG 8 tłoczków 360mm, szpera, ET 13:382, Poznań 1:55 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 28 March 2018 ![]() |
7kg?
![]() |
|
|
![]()
|