![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 14 June 2014 ![]() |
Witam
Pacjent 2015 grand cherokee srt,wydech od kata borla,dolot k&n ile można ugrać remapem i do kogo się nań udać? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
skad jestes ?
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
dawno tu nie byłem. w Wawie masz VTG, Unitronic i mnie (Chester & Wasyl Garage). Ponadto na dole mapy HD-Customs.pl w Opolu
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 16 December 2014 ![]() |
Wawa jakiś forumowy warsztat któremu nie strach zostawić samochód ? Druga sprawa fajnie żeby pracował dłużej lub w soboty bo niestety ale jak wszyscy pracuje i nie mam opcji odstawić i odebrać samochodu w normalnych godzinach.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 17 December 2009 Skąd: Kruszwica ![]() |
Polecane na forum jeep Chester&Wasyl Garage lub smarymary.pl
-------------------- Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.
B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad Punto Evo 1.4T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Ja (Chester & Wasyl Garage) pracuję 8.30 - 18.30 ale zawsze parę minut mogę poczekać jak trzeba, w środy często jestem do 22. W weekendy zamknięte.
pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
Ja (Chester & Wasyl Garage) pracuję 8.30 - 18.30 ale zawsze parę minut mogę poczekać jak trzeba, w środy często jestem do 22. W weekendy zamknięte. pzdr Znajomy zakłada kompresor Magnusson do takiego SRT, gdzie na strojenie? Powyższe adresy radzą sobie z doładowaniem? |
|
|
![]()
|
|
Znajomy zakłada kompresor Magnusson do takiego SRT, gdzie na strojenie? Powyższe adresy radzą sobie z doładowaniem? w Wawie masz VTG, Unitronic i mnie (Chester & Wasyl Garage). Ponadto na dole mapy HD-Customs.pl w Opolu wszyscy tak samo dobrze sobie poradzą. pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 10 June 2023 - 17:01 |