![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Może ktoś z Forumowiczów jest bliżej i tam czasem jeździ - do kogo się zwracać w spr możliwości udostępnienia na jeżdżenie w kółko ? Dzwoniłem do automobilklubu , z frustracja w głosie powiedzieli że nie mają nic do powiedzenia że starostwo. Tam zdziwienie.
Może tu ma ktoś kontakt do kogoś kto odpłatnie legalnie wpuści na 2-3 godziny ? Żadne drifty upalania, ot jeżdżenie w kółko . -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 11 June 2013 ![]() |
Z tego co wiem to jeszcze w wakacje były tam drifty i wolne przejazdy. Niestety do kogo uderzyć nie mam pojęcia. Może na Fejsie poszukaj w tych grupach driftowych?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 19 August 2015 ![]() |
Swoją drogą, kojarzę że tam planowali jakąś grubą rewitalizację robić, ale nie wiem czy te plany się zmaterializują czy to były tylko plany.
|
|
|
![]()
|
|
Plany jakie w internecie widziałem są bardzo ambitne jakby się zrealizowały to fajny tor by był !
O tym że drifty bywają i ten człowiek z automobilklubu wspominał . Widziałem też że jakieś motocyklowe trackdaye byly. Na Fejsie to biegły nie jestem delikatnie mówiąc ![]() Będę w tym starostwie drążył . Może pojadę na wycieczkę, jakiś portier chyba tam jest to wie kto mu pozwala otworzyć. -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
We wrześniu tor został przekazany do wykonawcy przebudowy. Także pewnie do końca 2024 nie będzie działał.
-------------------- 306 GTI-6
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 19 August 2015 ![]() |
Czyli przebudowa będzie miała miejsce! Wspaniale. Jeśli jeszcze zakres przebudowy będzie jak na tych wizualizacjach które latały po internecie jakiś czas temu to fajny obiekt.
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie się tydzień spóźniłem bo kilka dni temu zaczęły się ponoć prace.
Ale w sumie fajnie że się zaczęły bo wizualizacje fajne i tor byłby 1.5 godz od Rzeszowa ![]() -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
o ile ta przebudowa to nie w osiedle...
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
No właśnie się tydzień spóźniłem bo kilka dni temu zaczęły się ponoć prace. Ale w sumie fajnie że się zaczęły bo wizualizacje fajne i tor byłby 1.5 godz od Rzeszowa ![]() Też się spóźniłem ![]() -------------------- 306 GTI-6
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 December 2023 - 03:01 |