![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Pabianice ![]() |
Cześć,
czy ktoś ma sprawdzone turbo hybrydowe (lub inne) do a45. Cel do max 500 km (o ile to możliwe). Zmieniony dolot, DP i wymiennik ciepła. Szukam sprawdzonych rozwiązań, a najlepiej firm, co to oferują. Pozdrawiam Kris |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
Napisz, o który dokładnie chodzi model, starocia 367/381hp czy 425hp świeżaka.
![]() -------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 14 July 2012 Skąd: Łódź ![]() |
TC-Turbo zrobiło sprężarkę generującą ponad 5 pak juz ładnych pare lat temu, z tego co widze masz nawet do nich blisko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Pabianice ![]() |
sorry za mało precyzyjne informacje.
mam wersję 381km. Odnośnie TC - to właśnie jeżdżę na ich hybrydzie w tym aucie, ale niestety nie jestem zadowolony. K. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 31 January 2024 ![]() |
Witam Panowie. Podepne się do tematu. Mam CLA 45 AMG 367km zrobiłem program stage1 na 420ps u tunera w Niemczech. Pytanie do Krosno, Co wymieniłeś żeby go wyciągnąć na 500PS bo mam wycenę z jednego zakładu w Polsce który się zajmuje tuningiem ale coś tam dużo na wymyślali. Podzespoły które mi wypisali są niemieckie i po sprawdzeniu mogę je tam kupić za lepszą cenę niż oni mi wypisali. Napisz mi proszę co na pewno trzeba wymienić żeby go tak wyciągnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Ja mam na wycenie że mogą mi zrobić 540KM max można 560 ale to jest niebezpieczne.
Powiedz czy masz DP z katem czy bez i co z sądom lambda Jakich firm kupiłeś te podzespoły gdzie i ile dałeś. |
|
|
![]()
|
|
Jak znajdę tą wycenę to ją wstawię
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 23 March 2013 ![]() |
Tam i tak dołu nie ma w tych wozach, po co to jeszcze pogarszać jakimiś wynalazkowymi hybrydami ?
|
|
|
![]()
|
|
Jakiego dołu? Możesz dokładniej
|
|
|
![]() ![]() |