![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Hi. Właściciel audi rs6 , którego modziliśmy na 800 hp postanowił po kryjomu przed żoną zmodyfikować jej audi rs4 pod imprezy typu time attack. Zadanie mieliśmy o tyle trudne ze uwaga ..... żona ma sie nie poznać , że coś nie tak z jej autem
![]() Lista modów : - kompressor kit TTS Performance - lekkie kolo + fx 400 clutchmaster - stabilizatory H&R - zawieszenie gwintowane ohlins - hamulce omni cometition 404 mm tarcza przod / 365 mm tarcza tyl budowane specjalnie pod to auto - customowy dolot - customowy wydech 2 x 2.75 cala na 100cell katalizatorach - przewody goodridge - szpera tyl - short shifter - pouliretany - regulowane wahacze 034motorsport - wzmocnione poduszki - slicki 255/19 - felgi kute braid / oz ultraleggera kilka fotek z prac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serdeczne podziekowania dla Krzyska i Damiana za to ze dzielnie ze mna siedzieli i pomagali od 6.30 do 24 przez ostatnie 2 dni -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Zgrabnie to wygląda! Kiedy będzie strojenie - to bym podjechał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
zacna lista gratów !
fajnie że powstają takie projekty w PL -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Kozak, ale ja bym wolał, żeby mój porfel się nie połapał w takim przypadku a nie żona
![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
No ładnie
![]() ![]() Jak przy kompresorze będzie wyglądało to słynne ,,brudzenie" się silnika ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jest już z kompressorem b7 ale nie wiadomo jaka moc i słyszałem że się grzeje szybko i puchnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
Jak chcecie posłuchać ładnego dźwięku RS4 z kompresorem. Polecam filmik z vimeo -> wpisać mrc
![]() -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
to jest ten sam zestaw co mrc stosuje.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
tez jestem bardzo ciekawy jak to bedzie smigalo - gratki panowie
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
będzie kozak !
Adam dawaj foto hebli bo ciekaw jestem co to za wynalazek -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
jest już z kompresorem, unitronic robił ale legendy głosiły że nie jechało to jakoś zacnie, filmiki też to potwierdzały;/
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 07 May 2009 ![]() |
Durgie zdanie sprawilo ze nie moglem przestac sie smiac
![]() |
|
|
![]()
|
|
W tym wydaniu auto jedzie na tor poznan 14 . Calosc prac jest podzielona na 2 etapy wsiec heble , ohlins ( ktory jest dopiero produkowany ) i wahacze wejda w fazie 2 z racji malej ilosci czasu. Zdjecia , wykresy itd beda aktualizowane na biezaco .... gdyz projekt jest rozwojowy . Wstepnie takze jedziemy na Nurburgring rs6 i rs4.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 June 2008 Skąd: KrK/RbK ![]() |
to jest ten sam zestaw co mrc stosuje. Patrząc obiektywnie... Polska jednak tak bardzo nie odstaje od reszty świata ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0-Fcv4B9bS8 -------------------- Toyota MR2 sw21 (5sfe(2,2 N/a) --> 5sfTe(2,2 + T) --> 3sgTe(2,0 T) -> 1MZfe(3,0 V6) --> ??) powered by Me & Tyłozmyk :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
jest już z kompresorem, unitronic robił ale legendy głosiły że nie jechało to jakoś zacnie, filmiki też to potwierdzały;/ Bo bylo przed ostatecznym strojeniem i dodatkowo katy sie zapchaly. Auto objechalo RS4 B7 z nitro. Owner nie ma napinek na sciganie ale raczej nie odmowi ustawki. -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
to jest ten sam zestaw co mrc stosuje. Brzmi świetnie. ![]() -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Kozak, ale ja bym wolał, żeby mój porfel się nie połapał w takim przypadku a nie żona ![]() Myślę, że w tym wypadku inwestor nie ma takich problemów. Zamierzacie doładować RS4, postawić na 400mm tarczy hamulcowej, gwincie i slicku i właścicielka ma nie zauważyć? No to szacun!! ![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 29 August 2006 Skąd: Szczecin ![]() |
CYTAT est już z kompressorem b7 ale nie wiadomo jaka moc i słyszałem że się grzeje szybko i puchnie wink.gif Taki urok tego silnika. Wielki motor w małej budzie który w zależności od zgrzania pokazuję różne wartości mocy, zmienne jak pogoda. |
|
|
![]()
|
|
Bo bylo przed ostatecznym strojeniem i dodatkowo katy sie zapchaly. Auto objechalo RS4 B7 z nitro. Owner nie ma napinek na sciganie ale raczej nie odmowi ustawki. Masz slabe info bo Arka rs mial nitro w bagazniku i tyle. Niestety super gowniany zestaw protona do dzis nie dziala bo super firma nx ma wyjeb*ne i jechal ze Stemplem zupelnie seryjnym autem. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
ok nvm
|
|
|
![]() ![]() |