![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 25 July 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Siemanko.
Tak sobie przeglądam forum, szukajki chciałem użyć, ale coś nie działa. Poszukuję informacji na temat rodzajów/typów okładzin/klocków do wyprodukowania sprzęgła spiekowego. Gdzie i jakie i za ile można kupić takie okładziny do własnego montażu? Podpowiecie coś? -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Sprzeglo to raczej bym dał fachowcom do zrobienia..
-------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Jeśli ktoś ma czas i chęci to czemu ma nie próbować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Bo się rozleci od momentu?
-------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
Słowo pisane ciężkie do zrozumienia... Ja się nie pytam co i kto tylko gdzie kupić spieki. Swoje wywody proszę na bok, trzymajmy się tematu pytania ![]() -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 13 April 2009 Skąd: Gorlice ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Bo się rozleci od momentu? Guzik prawda. Terenowcy maja zwykle mocne silniki i nikt się nie bawi w wysyłke prawie - goscie sami nabijajaą spieka w serwisie dla tirów i tyle i wytrzymują. W patrolu mam 2gie takie sprzegło i nie rozwala się a robione w serwisie tirów |
|
|
![]()
|
|
O, świetnie. Nie wiem dla czego nie potrafiłem znaleźć. No cóż, zdarza się ![]() Dzięki. -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 27 March 2008 ![]() |
http://sklep.komtek.pl/category.php?id_category=545
tutaj jest duży wybór nawet tarcze i nity |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 03 January 2010 ![]() |
ale jak jest 6-spiek to mamy na jednej stronie 6 spieków i na drugiej 6 = 12
jeden spiek kosztuje 29zł x12 = 348 zł gdzie sens gdzie logika nabijałem nowe miesiac temu u wróbla zapłaciłem za 6-spiek 230 zł |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Bo ja załatwiałem 9 spieków za 200zł do patrola pewnie tu jest haczyk
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
ale jak jest 6-spiek to mamy na jednej stronie 6 spieków i na drugiej 6 = 12 jeden spiek kosztuje 29zł x12 = 348 zł gdzie sens gdzie logika nabijałem nowe miesiac temu u wróbla zapłaciłem za 6-spiek 230 zł Jak ktoś się zajmuje nabijaniem spieków to i bierze je w hurcie więc cenę ma dużo mniejszą niż jak ktoś chce kupić w detalu. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 06:37 |