![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 17 March 2008 ![]() |
Auto to VW GOLF II 4x4 z silnikiem 2.0TFSI z 2008r ze sterownikiem MED.9. Kompletny swap z Audi S3 8P
Modyfikacje - program na razie seryjny, - usunięty imobilaizer z MED.9 - kompletny układ wydechowy 3" na 2,75" z tłumikami MG + sportowy kat - fabryczne uzbrojenie napędu na 4 koła wraz z systemem ABS ( oba systemy działają fabrycznie ) Niedługo kolejne mody ![]() FOTY http://www.bartpol-hamownia.pl/21/showReco...ktualnosci.html |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Regulamin obowiązuje.
|
|
|
![]()
|
|
Edytowałem posta i dodałem link ze zdjęciami
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 29 May 2007 Skąd: Cambridge/Skrzeszowice k.Krakowa ![]() |
Jakies foteksy by sie przydaly.
-------------------- Fabia vRS daily
Golf mk2 16v almost no progress... ,,If you no longer go for the gap that exists,you no longer a racing driver" |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak jest lepiej.
![]() -------------------- wiem
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 14 January 2010 Skąd: lublin ![]() |
Ciekawie wygląda ta "zapowiedź" na górze.
Jakie przeznaczenie auta? Jakieś czasy? |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Mógłbyś wstawić trochę więcej opisu i parę zdjęć?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 25 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
czekamy na zdjęcia auta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 21 February 2009 Skąd: W-wa/Ząbki ![]() |
koledzy bo oczy bola a u okulisty nie jestesmy...
![]() gdzie jakies foty?? -------------------- Lanos v6 (w remoncie), 126p i Saab 9-3 2.0t na podtlenku
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 30 October 2007 Skąd: mmz ![]() |
czemu hamowane na 3-m biegu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 06 February 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Widzimy link, ale na tym forum zasada jest taka, że wklejamy zdjęcia na forum, a nie wklejamy odnośnik do innej strony. Oczekujemy troche bardziej szczegółowego opisu i zdjęć.
|
|
|
![]()
|
|
Ok, prośba poprawcie opisy na mniejsze litery, ja po prostu kopiowałem opis auta ze strony na forum i dlatego wyszła taka czcionka. Sory za to
![]() ![]() Auto było hamowane na 4 biegu ![]() ![]() ![]() ![]() Co do fotek, to mam tylko to co link podaje. Przepraszam ale szczegółów nie chce wklejać. Czasy golfa dopiero będą jak tylko zmodyfikujemy oprogramowanie. Myślę że jutro wkleję wykres po modyfikacji. Następnie auto pojedzie zrobić czasówkę na 1/4 mili. Następnie w planie jest, wydajniejsze turbo, pompa wysokociśnieniowa, wtryski itp... Wcześniej miałem silnik R32 ale ten silnik wkładamy gdzie indziej i tam będziemy robić turbo. MK2 chcę przygotować do klasy STREET |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 10 January 2006 Skąd: Niedobczyce ![]() |
gruchakkk mam takie pytanie bo mam taki silnik w mkI macie oznaczenie BHZ? czy macie zestaw wskazników no i czy działa? bo nie ma zdjec z srodka pojazdu... jakie macie jeszcze sterowniki tylko z silnika czy jakis inny jeszcze can itp...
jeszcze ukł paliwowy wiadomo ze jest pompa wysokocisnieniowa przy silniku czy macie jakias pompe w baku i jaka? byłes tym golfem w kamieniu slaskim w zeszłym roku? -------------------- ET 13.894 1/4 mili kamien slaski 14.09.2008
ET 13.280 1/4 mili kamien slaski 17.05.2009 ET 13.064 1/4 mili kamien slaski 05.07.2009 ET 13.142 1/4 mili kamien slaski klasa drag |
|
|
![]()
|
|
gruchakkk mam takie pytanie bo mam taki silnik w mkI macie oznaczenie BHZ? czy macie zestaw wskazników no i czy działa? bo nie ma zdjec z srodka pojazdu... jakie macie jeszcze sterowniki tylko z silnika czy jakis inny jeszcze can itp... jeszcze ukł paliwowy wiadomo ze jest pompa wysokocisnieniowa przy silniku czy macie jakias pompe w baku i jaka? byłes tym golfem w kamieniu slaskim w zeszłym roku? Pompę w baku mam jeszcze seryjną od Leona II 245KM. Ale zakładam BOSH 044. Licznik, kluczyk i stacyjkę mam od R32 Golfa 5, komputer MED9 od silnika BHZ (sam silnik tez jest BHZ) i to będzie działać pod warunkiem że poradzicie sobie z imo. Jak coś to my służymy pomocą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 13 December 2009 Skąd: Rogoźnik ![]() |
R32 robił w tej budzie z tego co pamiętam ~4.5 do paki, wiec apetyt macie spory. Pozdro
-------------------- Golf 2 syncro project
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 10 January 2006 Skąd: Niedobczyce ![]() |
gruchkkk czyli nie masz magistrali can?
immo juz nie mam i silnik działa ale chce podłaczyc zestaw wskazników, pompa tez juz mam 044 -------------------- ET 13.894 1/4 mili kamien slaski 14.09.2008
ET 13.280 1/4 mili kamien slaski 17.05.2009 ET 13.064 1/4 mili kamien slaski 05.07.2009 ET 13.142 1/4 mili kamien slaski klasa drag |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 30 October 2007 Skąd: mmz ![]() |
no właśnie dlatego myślałem że hamowane na 3.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 April 2007 Skąd: Płońsk ![]() |
IC na czarno !
![]() -------------------- _https://www.facebook.com/punto16vT
|
|
|