Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Mitsubishi Lancer EVO V, turbo z E9MR, 289km 1bar, zmierzone na obciążeniówce w PL
Maciek VMax
post Fri, 18 Feb 2011 - 09:27
Post #1

Frequent User

Auto w PL od tygodnia, jest na sprzedaż.

EVO jest z roku 1998, import z Japonii do Anglii w roku 2005, od tamtej pory I właścicielka w UK którą poznałem osobiście. Z istotnych rachunków mam wymianę sprzęgła kpl. Exedy na 1200gbp w 2008roku i paska rozrządu w tym samym roku, z innych rachunków można wywnioskować że miało to miejsce ok 20tyś km temu, wydech custom robiony przez firmę w uk za 600gbp z nierdzewki na co jest również rachunek. Po przyjeździe natychmiast wymieniłem płyn chłodniczy i olej na motul 300V competition 15w50, jest rachunek.

Auto seria z dużą chłodnicą wody, kpl. ukł wydechowym z dp z nierdzewki. Bov, zegar boost, turbo timer, chlapacze ralliart. Bardzo czyste i zadbane. Brak wycieków. Koła OZ 17". Podwozie i zawieszenie bez rdzy, dodatkowo zabezpieczone.

Przebieg auta to 98tyś miksu km i mil. Przejechałem EVO jednym rzutem z anglii 1800km, autu nic nie dolega, zbiera się liniowo i mocno, absolutnie żadnego dymienia, przegrzewania, przerywania, nie mam mu nic do zarzucenia. Doładowanie 1bar. Ostatnie 3 lata sporadycznie jeżdżone przez właścicielkę, potwierdzają to przeglądy MOT ile km było robione rocznie. Teraz auto ma MOT do listopada, TAX do kwietnia i moje OC do 10 marca więc do tej daty mozna legalnie latać RHD a nawet dłużej na normalnym ubezpieczeniu u nowego właściciela, potem przekładka, opłaty i rejestracja. Mogę polecić rzetelną firmę w warszawie ale tylko nowemu właścicielowi auta. Proszę nie pytać o rzeczy nie związane z oferowanym przeze mnie autem.

Zlokalizowano większą turbosprężarkę na pokładzie, jest to td05-16g-10,5t z evo 9MR, auto licytuje się mocą 289KM przy 1 bar i momentem 353Nm. Wykres do wglądu dla zainteresowanych zakupem. Pomiar odbył się na hamowni obciążeniowej maha u mastersów w piasecznie.

Auto do obejrzenia w warszawie i okolicach po wcześniejszym umówieniu.

Kontakt: 607221186

Uploaded with ImageShack.us

Cena: 33tyś zł

Kilka dodatkowych zdjęć, posiadam ich dużo więcej, w tym podwozia:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1466367415

--------------------
MotoMasters--Serwis motocykli, naprawy powypadkowe. Import motocykli oraz aut z Anglii. WWA, ul.Bażancia 52, 607221186
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 18 Feb 2011 - 09:27
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 23:01