![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 16 January 2006 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
projekt upadł
-------------------- Frezowanie, cięcie CNC
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
projekt upadł
-------------------- Frezowanie, cięcie CNC
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Projekt gruby , jak zobaczylem opis to nie wierzylem , a jak juz zobaczylem tego eatona to zbieralem szczeke z ziemi , pytanie gdzie on sie tam zmiesci ?
Pozatym przypadlo mi do gustu te wszystkie detale , niby pikus a roboty masa , koreczki, grawerki i inne gadzety. Pod maska perfekt, wnetrze zostaje tak jak jest ?Czy jakies jeszcze plany masz ? Gdzies mi sie obilo ze projekt do sprzedania ? -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 June 2005 Skąd: dolnyśląsk ![]() |
Projekt rewelacyjny, kibicuje mu od początku, oby tylko znalazł finał
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 21 November 2006 Skąd: Warszawa/Raszyn ![]() |
Corsa jak Corsa ale to c-330 na podwórku to dopiero potencjał
![]() Oba sprzęty ładne-gratuluje -------------------- WARNING! Small children may get sucked into turbo!
X20SED+td05-16=300.... B235+???=??? się zaczyna robić |
|
|
![]()
|
|
CYTAT jak juz zobaczylem tego eatona to zbieralem szczeke z ziemi , pytanie gdzie on sie tam zmiesci Będzie założony układ ssący z C25XE, który w całości idzie w stronę grodzi, nie tak jak obecny z X25XE, który idzie w obydwie strony. Przy grodzi będzie zrobione mocowanie kompresora i tam go planuję zamocować (jest tam sporo miejsca jeszcze, więc da radę najprawdopodobniej bez żadnych modyfikacji założyć fabryczną maskę) CYTAT Pozatym przypadlo mi do gustu te wszystkie detale , niby pikus a roboty masa , koreczki, grawerki i inne gadzety. dzięki ![]() ![]() CYTAT Pod maska perfekt, wnetrze zostaje tak jak jest ?Czy jakies jeszcze plany masz ? Nie ma zdjęcia jak obecnie wygląda wnętrze, ale generalnie nie widać już żadnego kabla, wszystko jest poprowadzone w pełnej kulturze w peszlach i są zamocowane 2 kubełki BIMARCO. Narazie nie planuję reszty wnętrza montować, chociaż wciąż jest taka ewentualność CYTAT Gdzies mi sie obilo ze projekt do sprzedania ? stoi na allegro, wystawiłem w chwili kryzysu finansowego. Nie sprzeda się i na 99% będę robić dalej, do obecnego stanu buduję już prawie 2 lata i jakoś średnio mi się uśmiecha oddawanie jej komuś, tymbardziej po tym jak się nią przejechałem N/A [quote]Projekt rewelacyjny, kibicuje mu od początku, oby tylko znalazł finał /quote] dzięki, oby, oby ![]() -------------------- Frezowanie, cięcie CNC
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 March 2010 ![]() |
Jestem pełen podziwu dla włożonej pracy
![]() ![]() Autem będziesz po bułki jeździł czy jakies 1/4 też będzie grane ? ;> |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
trzymam kciuki za ten projekt i pierwszy sparing
![]() -------------------- 15" TOYOTA GT86 HKS Supercharger
23" Skoda Octavia IV |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 October 2006 Skąd: Wwa / Octane Squad ;) ![]() |
autko bylo na sprzedaz ?
-------------------- WWW.PROCUSTOM.PL
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Stelmi jeszcze raz gratuluje i wytrwalosci w wykonczeniu tego
![]() ![]() -------------------- _Obrazek
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
Projekt sam w sobie bardzo ładny, a co do detali to .... Lubię to!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Ważyłeś ją może ?
Uznanie za ilość pracy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 02 February 2009 ![]() |
Te wszystkie elementy pokryte są folią carbon czy prawdziwym włóknem szklanym? Jak będziesz stroił ecumastera z eatonem - jak możesz to zamiesć jak najwięcej info i zdjęć z tego procesu - przyda się wielu.
-------------------- FTWL Motorsport - części i akcesoria do instalacji turbo
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 16 July 2007 Skąd: WE/CRY ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 26 May 2009 ![]() |
Wpisz sobie w google hydrografika - dowiesz się wszystkiego - i carbon to nie włókno szklane tylko węglowe.
Projekt rzuca na kolana i każe prosić o litość ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 16 September 2009 ![]() |
Witam, pogratulować takiego projektu. Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać jak to wyjedzie z tym kompresorem.
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Gratuluje ogromu włożonej pracy.
Wsadź ten kompresor. Niech się dzieje wola boska ![]() Te wszystkie elementy pokryte są folią carbon czy prawdziwym włóknem szklanym? Jak będziesz stroił ecumastera z eatonem - jak możesz to zamiesć jak najwięcej info i zdjęć z tego procesu - przyda się wielu. Jest jak wół napisane. Nie czytacie tekstu... pokrywy zaworów, osłony rozrządu, układ ssący - hydrografika carbon z PROPERFEKT, nadkola okleina Carbon 3D
-------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
widzialem Ją na alledrogo jakies 2 tyg temu i pomyslalem dlaczego jej nie ma tutaj,ale widze,ze trafila w dobre miejsce
![]() ciekawy widok samego bloku pod maska ![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Koniecznie jakiś onboard musi być będzie, będzie, jak dotrę to zrobię najpierw jako N/A CYTAT trzymam kciuki za ten projekt i pierwszy sparing Weed, bardzo chętnie ![]() CYTAT Ważyłeś ją może ? mam jeszcze do opanowania kilka pierdołów z wodą/wentylatorem i wskaźnikiem temp, jak to będzie opanowane to na pewno pojadę na wagę. Nie oczekuję cudów, wkońcu mam ciężkie koła 16" 9J i ciężki silnik i żadnych lekkich elementów ani nic powycinane. Liczę pocichu na okolice 900-950kg, a przy tej mocy powinna całkiem nieźle się przemieszczać ![]() CYTAT Jak będziesz stroił ecumastera z eatonem - jak możesz to zamiesć jak najwięcej info i zdjęć z tego procesu - przyda się wielu. Akurat strojeniem ja się zajmować nie będę, tylko dam kolegom, bo są w tym doświadczeni i na pewno lepsi. Druga sprawa to przy kompresorze strojenie jest bardzo podobne do strojenia auta N/A CYTAT Jak z trakcją?? Jak z prowadzeniem?? Kurde nie ogarniam jak to będzie z tym kompresorem latać na 4ech biegach brak trakcji nie robiłem jeszcze żadnych poważnych prób trakcji. Myślę, ze na R888 235/50/15 które mam powinna jakaś trakcja się znaleźć ![]() CYTAT Autem będziesz po bułki jeździł czy jakies 1/4 też będzie grane ? Generalnie auto jest do zabawy, bez znaczenia czy na ulice, czy na zawody na 1/4 czy nawet pomimo słabego rozkładu masy na tor. O czasach na 1/4 nie myślę, będzie na to jeszcze czas. Wątpie, ze dam radę w tym roku gdzieś wystartować z kompresorem, bo nie mam na to kasy obecnie, ale z N/A byćmoże gdzieś zdążę pojechać, jednak z odprężonym silnikiem i z za luźnym do N/A wydechem nie spodziewam się rewelacji EDIT: CYTAT ciekawy widok samego bloku pod maska ...tak jak ktos do litrowki dolozylby drugi silnik Tak, jak był założony sam dół to taki mały się silnik wydawał, dopiero po uzbrajaniu troszkę mu się urosło ![]() ![]() -------------------- Frezowanie, cięcie CNC
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 00:11 |