![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
Witam.W imieniu firmy Pro-Sprint PROMOTION i TJS chcielibyśmy zaprosić Was na trening szkoleniowy,który odbędzie się dnia 15.06.2010 (wtorek) w Nowym Mieście nad Pilicą.
Jak zawsze będzie fajny klimacik,dużo jeżdżenia,grill oraz pomoc 3 lub 4 instruktorów. Tak bawiliśmy się ostatnio w NMnP > http://srmm.com.pl/index.php/nowe-miasto-n...04-2010-tjswma/ Będziemy ćwiczyć według następującego programu : 1) część defensywna: - balans masą z wykorzystaniem gazu oraz hamulca - przeciwskręt - przeciwskręt z użyciem lewej nogi (nie trzeba stosować, ale warto umieć) - hamowanie w kontrze oraz tail-brake 2) część techniczna : - tor jazdy, prawidłowe dobieranie apexów - punkty hamowania, czyli jak hamować, aby zbytnio nie wytracić prędkości na wejściu w zakręt - przejście z hamulca w gaz podczas jazdy na „okrągło” 3) czasówki : - odcinek leśny - pętla wschodnia Koszt udziału w szkoleniu - 200zł / os. Wpłatę na poczet szkolenia 15.06.2010 proszę robić do mnie na numer konta : mbank 15114020040000390245467949 Grzegorz Waszkowski.W tytule proszę podać nick forumowy oraz datę szkolenia i auto. Limit miejsc ograniczony do 15. Ponadto będzie się szkolić grupa „bezpieczna” – jeszcze są wolne miejsca (koszt 450pln, tutaj jest wliczony lunch). Zaczynamy listę obecności : 1........................ 2........................ 3........................ 4........................ 5........................ 6........................ 7........................ 8........................ 9........................ 10...................... 11...................... 12...................... 13...................... 14...................... 15...................... Zapraszam w imieniu swoim i kolegów ![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 27 May 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Nas jest dwóch chętnych.
1 Kubryk (WRX) 2 Jedrasmus (Abarth GrandePunto) 3........................ 4........................ 5........................ 6........................ 7........................ 8........................ 9........................ 10...................... 11...................... 12...................... 13...................... 14...................... 15...................... |
|
|
![]()
|
|
Dwóch + reszta daje nam :
1.plejadek WRX - wpłata 2.Sebastian.R (do 31.05 potwierdze wplata) 3.castrol 4.Jacek 5.GC8 6.windkite 7.Lukasz_gt na 70% 8.Tomek 9. Kubryk (WRX) 10. Jedrasmus (Abarth GrandePunto) 11...................... 12...................... 15...................... ------------------- LIMIT ------------------ ![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Mam pytanko. O której zaczynamy? Jakoś nie mogę się nigdzie doczytać a kółka będę potrzebował jeszcze zmienić przed zabawą.
|
|
|
![]()
|
|
Myślę,że jak zawsze ok godz.10.Zawsze możesz się spóźnić,nic się nie stanie
![]() Tak jak zawsze o obecności decyduje wpłata/potwierdzenie honorowe.Cały czas można się zapisywać a ostateczna lista obecności będzie dzień przed szkoleniem. 1.plejadek WRX - wpłata 2.Sebastian.R (do 31.05 potwierdze wplata) 3.castrol - honor 4.Jacek - honor 5.GC8 - honor 6.windkite 7.Lukasz_gt na 70% 8.Tomek 9. Kubryk (WRX) - wpłata 10. Jedrasmus (Abarth GrandePunto) - wpłata 11. pawelb (GT) - wpłata 12. sendrek 13.czarne gt castrol ![]() 14.Krzyś (s2) 15........................ 16....................... 17....................... 18...................... -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
OK Na dzień dzisiejszy tak wygląda lista główna :
Lista główna : 1.plejadek WRX - wpłata 2.Sebastian.R - wpłata 3.castrol - honor 4.Jacek - honor 5.GC8 - honor 6. Kubryk (WRX) - wpłata 7. Jedrasmus (Abarth GrandePunto) - wpłata 8. pawelb (GT) - wpłata 9.czarne gt castrol - honor 10.marek (Subaru) - wpłata 11.devi - wpłata 12............. 13............. Lista rezerwowa do potwierdzenia honorowego lub wpłaty zaliczki : 1.windkite 2.Lukasz_gt na 70% 3.Tomek 4. Kubryk (WRX) 5. sendrek 6 .Krzyś (s2) 7. impreza wrx 8. Elberoth seria wrx (do potwierdzenia) 9. .............. 10............... -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 09 June 2010 ![]() |
małe pytanie bo nigdy nie byłem w NMnP: czy tam jest część szutrowa (odcinek leśny?) ? jak sobie radzą nisko zawieszone pojazdy ?
|
|
|
![]()
|
|
małe pytanie bo nigdy nie byłem w NMnP: czy tam jest część szutrowa (odcinek leśny?) ? jak sobie radzą nisko zawieszone pojazdy ? Jest kawałek pseudo szutrowy ![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Lista główna :
1.plejadek WRX - wpłata 2.Sebastian.R - wpłata 3.castrol - wpłata 4.Jacek - wpłata 5.GC8 - honor 6.Kubryk (WRX) - wpłata 7.Jedrasmus (Abarth GrandePunto) - wpłata 8.pawelb (GT) - wpłata 9.czarne gt castrol - jeśli auto się nie sprzeda do wtorku 10.marek (Subaru) - wpłata 11.cinek - wpłata 12.rafał (civic type-r) - wpłata 13.sendrek (GT) - wpłata 14.kj5d (STI) - wpłata 15.impreza wrx - wpłata 16.windkite - wpłata 17.Lukasz_gt - wpłata 18.Tomek - wpłata -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
byłem na liście ale jakoś wypadłem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Oczywiście,że jesteś tylko edit robiłem i się walnąłem
![]() Lista główna : 1.plejadek WRX - wpłata 2.Sebastian.R - wpłata 3.castrol - wpłata 4.Jacek - wpłata 5.GC8 - honor 6.Kubryk (WRX) - wpłata 7.Jedrasmus (Abarth GrandePunto) - wpłata 8.pawelb (GT) - wpłata 9.devi (nissan 350z) 10.marek (Subaru) - wpłata 11.cinek - wpłata 12.rafał (civic type-r) - wpłata 13.sendrek (GT) - wpłata 14.kj5d (STI) - wpłata 15.impreza wrx - wpłata 16.windkite - wpłata 17.Lukasz_gt - wpłata 18.Tomek - wpłata -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Waszka dzięki za organizacje super imprezy. Zabawy było aż za dużo jak na moje siły
![]() |
|
|
![]()
|
|
Chcieliśmy wszystkim obecnym bardzo podziękować,że przybyliście na ten trening szkoleniowy.
Fajnie,że pojawiło się tyle ciekawych aut.Pogoda idealna,kiełbaski smakowite dzięki kucharzom ![]() Niebawem będzie kolejne spotkanie o czym zapewne będę informował na forum. Wrzucam pierwsze foto.Jeśli ktoś ma to dawać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
ja też się przyłączam do podziękowań. świetna zabawa i nauka. spaliłem klocki do blachy i ledwo dojechałem do domu
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poznajecie tego gościa przy grillu ?
![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Powiedzcie mi, to czarne Subaru Gt które stało potem poobijane na lawecie ( z karbonowymi błotnikami) to ex logana? Zachaczyłem o wasza impreze przypadkiem, mega sportowa
![]() -------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
Matowe Subaru kiedyś chyba należało do kolegi Krzysztofa Janisza z Gdańska, startował w nim na 1/4 mili. Później posiadał je kolega Kruk z forum.subaru.pl oczywiście o ile to jest to auto. Pełen opis dostępny jest po zalogowaniu na tamtym forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Dzieki , poczytałem. W takim razie jak sie tak szkolenie udało , to czekam na nastepny termin..
-------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 13 March 2008 ![]() |
udalo sie i to bardzo, tez czekam na kolejna impreze w NMnP
![]() |
|
|
![]() ![]() |