![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Nasz pacjet to rs4 2001r.Kolega Piotrek przyjechał na wymiane pompy paliwa i tak sie zaczeła nasza miła współpraca naszej firmy Piotra i RS4. Piotrek postanowił zmienic troszke w aucie i pare rzeczy zmienilismy:
Zawieszenie robione na bazie bilstein pod specjalne zamówienie z asfaltowymi sprezynami turbiny rs6 przerobione przez pm-motorsport dv forge wydech wykonany pm-motorsport interkuler front z dolotami pm-motorsport doloty do turbin pm-motorsport w pełnym polerze kolektory wydechowe pm-motorspor zawieszenie power flex pm-motorsport wtryski siemens 630cc zegary defi w nowej szacie metanol snow performence pompa bosch 440 sprzegło spiek pm-motorsport do 700nm felgi 19" hamulce rs4 b7 przewody hamulcowe w metalowym oplocie przewody paliwowe ze sportowym filtrem podpora skrzyni biegów pm-motorsport radio rns-e turbo timer hks polakierowalismy dekle zaworowe przy okazji uszczelniania silnika na czarno oraz doloty na biało by ładnie komponowały sie z karbonami ![]() przerobony zderzak w firmie Auto Style z Michałowic przy okazi podziekowania dla nich ![]() Podziekowania równiez dla Adama AW69 za załatwienie beki metanolu Podziekowania równiez dla Tomka i Pawła z klubu A4 PL STROJENIE JUZ NIEDŁUGO. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
auto widzialem live i jets naprawde bardzo ladne, mam nadzieje ze bedzie tak samo szybkie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
W jaką moc celujecie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
500-550km jest jeszcze seryjny silnik a stroji Jetronik -Comsport.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: LLB ![]() |
Widziałem autko w sezonie zimowym na spocie A4 klubu jeszcze na czarnych felach z RS6
![]() Bajeczna furmanka , a z tymi modami to już całkiem przekox ! |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
wyrastają te Audi teraz jak grzyby po deszczu
![]() ![]() ![]() a mógłbym jeszcze dostać fotkę z oddali, jak ten przód wygląda ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Jskiś taki wymiętolony ten RS
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Dobre cycki.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 23 May 2010 Skąd: WPR ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 20 May 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Widziałem auto osobiście i powiem że na żywo wygląda znacznie lepiej niż na foto.
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
dzięki ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Krótko i na temat .. Piękny RS
![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie wymiętolony, tylko wyKOKOSowiony
![]() Auto piękne! Bardzo mi się podoba - mody też. Jak będziesz sprzedawał, to daj znać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Droczę się z ziomalem zza miedzy, widziałem na żywca na Pruszkowie i wyglądał ok. Tylko jak Maćko się do niego dorwał to na 100% wymiętolił
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
o ja pierdziu. sliczny.
|
|
|
![]()
|
|
wlasnie jestem po malym objezdzaniu ,co prawda jeszcze przed strojeniem ale...kurfa... wymieklem,pomijajac moc-heble, zawias (perfekcyjny),sprzeglo i dzwiek z wydechow mnie rozj...baly,naprawde autko zrobione profi,gratki dla Maćka i posiadacza za piekna robotepzdr
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
W Piątek widziałem na żywo i tak jak przedmówca napisał auto robi naprawde wrażenie !!!! Piotruś był taki podjarany żeby go w piątek już odpalić ze aż sam pomagał przy składaniu
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
W Piątek widziałem na żywo i tak jak przedmówca napisał auto robi naprawde wrażenie !!!! Piotruś był taki podjarany żeby go w piątek już odpalić ze aż sam pomagał przy składaniu ![]() ![]() z tego co widzialem to on go z nimi skladal od poczatku do konca ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 11:50 |