![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 08 September 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
zaczynamy od nalewek
kliknij aby powiększyć (zdjęcia około 500kb) ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz rajdowy slick bfgoodrich ![]() ![]() ![]() autko ma dobra kąty i zbieżność slick rajdowy zużył się (spalił) tam gdzie były największe obciążenia, dodatkowo na nacięciach spalił się przez zbyt wysoką temp stad druty na wierzchu pozdrawiam -------------------- RacingTires.pl
FederalTire.pl Facebook.com/racingtires plus.google.com/115063622363463627687 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 February 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Maxsport
![]() o tych oponach to chyba nic dobrego nie można powiedzieć -------------------- taniekola.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 20 December 2003 Skąd: wawa ![]() |
A jezdził ktoś z was na profilsportach ? Opona jest masakrycznie tania i wydaję się być dobrą alternatywą...
|
|
|
![]()
|
|
tylko alternatywą czego ? ma byc ta opona
profil sport to zwykła nalewka nadaje sie do driftu ale nie do skręcania Pozdrawiam -------------------- RacingTires.pl
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 09 August 2008 ![]() |
Testował ktoś z was indysporty ??
Ja osobiście byłęm zadowolony z tych opon ale moje auto nie jest jakies mega mocne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 20 December 2003 Skąd: wawa ![]() |
CYTAT profil sport to zwykła nalewka nadaje sie do driftu ale nie do skręcania Ludzie z toyota czy tam corolla klubu na ich pojezdzawie w Ułężu sobie chwalili. Zresztą profil sporty robią też takie full slicki które mogą być dobrą alternatywą dla np. R888 (nie jeździłem na tych profil sportach, dlatego też pytam). Nawet jeżeli są trochę gorsze to są dużo dużo tańsze a biorąc pod uwagę, że opony i tak po jednym dniu na torze nadają się na śmietnik to może warto by się nad nimi zastanowić. Dlatego prosiłbym o opinię ludzi którzy na tym wynalazku jeździli ![]() Shalom! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 February 2004 Skąd: Lublin ![]() |
maxszrot tez mial byc tania alternatywa. a do niczego innego jak jazda na wprost sie nie nadaje. co go widze u mnie w garazu to zaluje ze go kupilem
-------------------- taniekola.pl
|
|
|
![]()
|
|
Ludzie z toyota czy tam corolla klubu na ich pojezdzawie w Ułężu sobie chwalili. Zresztą profil sporty robią też takie full slicki które mogą być dobrą alternatywą dla np. R888 (nie jeździłem na tych profil sportach, dlatego też pytam). Nawet jeżeli są trochę gorsze to są dużo dużo tańsze a biorąc pod uwagę, że opony i tak po jednym dniu na torze nadają się na śmietnik to może warto by się nad nimi zastanowić. Dlatego prosiłbym o opinię ludzi którzy na tym wynalazku jeździli ![]() Shalom! pokaz linka bo może mówimy o innych oponach w tym przypadku powyżej kupno nalewek okazało się stratą kasy -------------------- RacingTires.pl
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a szkoda ze juz nie zapisalem zdjec jak "ladnie" wygladala fedima po 2 oesach...
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 02:34 |