![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 03 June 2009 Skąd: zachodniopomorskie ![]() |
Mam autko z silnikiem o pojemności 1.5 i 106 KM mocy. Zastanawiam się czy jest możliwe uzyskanie mocy 115-120 KM poprzez chip i powiedzmy CAI. Dlaczego akurat 115-120, a nie 200 - bo wydaje mi się to realne i myślę, że nawet przy tak niewielkim przyroście mocy będzie już czuć różnicę w osiągach. Jeśli można uzyskać taki wynik, to może wiecie kto porządnie może to zrobić i w jakiej cenie. Od razu dodam, że nie zamierzam dokładać turbo czy kompresora czy robić swapa, to ma być lekka modyfikacja. Jeśli okaże się, że tylko mi się wydaje, że można uzyskać taki wynik wtedy po prostu dam sobie spokój. Pozdro.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Fajnie by było jakbyś zdradził z jakiego to auta konkretnie bo silnik silnikowi nierowny jezeli chodzi o mody tymbardziej n/a...
-------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
silnik niestety 1.5 vvti 1nz-fe - yaris. piszę niestety bo podobno nie jest on zbyt "chętny" do podkręcania.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 June 2009 ![]() |
http://www.yarisclubuk.com/forum/viewforum.php?f=6 dużo porad i porównań różnych produktów tylko do yarisów
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
dzięki
|
|
|
![]() ![]() |