![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
Witam
samochod to Audi Coupe quattro to samo ktore kiedys bylo pierwszym coupe TDI ....1.9 VP Jakis czas temu silnik zostal zamontowany w innym audi a to stalo i czekalo na "lepsze czasy" ![]() ![]() ![]() za felga widac hamulce a raczej tarcze.....przymiarka byla na 322 ale bedzie na 99% 330mm.... tyl tez bedzie sluszny ![]() .... ale przygotowanie samej budy zajelo troche czasu i dopiero sie konczy..... ![]() ![]() buda zostala obspawana, skontrolowana na plycie ( niestety nie mam fotek ) nastepnie wyczyszczona i konczy sie lakierowac wkrotce cdn -------------------- ... soon
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Licze ,ze bedzie na wiosne mozna zobaczyc audice w akcji
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Licze ,ze bedzie na wiosne mozna zobaczyc audice w akcji ![]() ![]() no auto nie bedzie jakos super lekkie bo w planach jest 100% uliczne wygodne autko:] ale mysle, ze wolne i tak nie bedzie:d -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 February 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Licze ,ze bedzie na wiosne mozna zobaczyc audice w akcji ![]() ![]() Przy quattro i tym silniku myślę że będzie tylko 200-300kilo mniej jak ta A4. -------------------- taniekola.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Nastała moda na biel
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
I to jest projekt jaki mi sie marzy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
BTW,czy Albert w swojej S2 nie miał identycznych felg ?
-------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
voj2s - WIELKI GRATKI
kiedyś sie rozmarzyłem i postanowiłem że jak wygram w totka to zrobie taki projekt ! bede śledził ten projekcik -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
widze super podejscie do tematu...pelen profi
![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Konkretny projekt a silniczek też b.rozwojowy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
skrzynia 6cio biegowa oczywiscie manual a co do masy samochodu..... realne jest 1400-1450kg samochod ma byc 100% uzytkowany na codzien i wlasnie dlatego pomysl 3.0TDI a nie 2.2T
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
To nie podkład? naprawdę będzie biała?
|
|
|
![]()
|
|
uzytkuje moje s2 codziennie od 2 miesiecy...spalanie w miescie 15l/100 (troche fun, reszta normalna jazda), taki 3.0tdi bez dychy raczej nie pojedzie...za te pieniadze moglbys miec 500konnego monstrum a nie tylko "szybkiego" diesla...a na codzien proponuje lupe 3L
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
uzytkuje moje s2 codziennie od 2 miesiecy...spalanie w miescie 15l/100 (troche fun, reszta normalna jazda), taki 3.0tdi bez dychy raczej nie pojedzie...za te pieniadze moglbys miec 500konnego monstrum a nie tylko "szybkiego" diesla...a na codzien proponuje lupe 3L ![]() Prnit samochod ma miec 3,0TDI i tyle. nie kazda droga inna niz Twoja jest zla. pozatym 2,2T nigdy nie zrobisz na 500ps za tyle co Vojtek 300ps z 3,0TDI wiesz dlaczego?? Dlatego ze wiekszosc 3B lub ABY u nas w kraju to stare zakatyowane kondony ktorym trzeba zrobic remont. W planach z tego silnika jest wiecej niz 300ps i mysle ze Twoje 500ps w S2 moze miec problem. -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
z zewnatrz jeszcze podklad ale naprawde bedzie biala.... co do spalania jedni wola trzymac w garazu monstrum 500KM i na codzien jezdzic lupo 3L inni na codzien czyms szybszym od 99,8% samochodow jezdzacych po drogach
PS 1.9 w tej budzie majac 230KM i 420Nm jezdzilo identycznie jak 300KM w S2 czekam na projekt S2 o mocy 500KM do uzytku codziennego!! -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 06 April 2003 Skąd: Milanówek ![]() |
.... a ja czekam na polskie S2 z 500KM bez poterznego strzalu NITRO, ktory po jednym przejzdzie sie nie wysra.
Ciekawy projekt z tym klekotem, mam nadzieje, ze uca ci sie wyjechac w nadchodzacym sezonie. |
|
|
![]()
|
|
byl jeden projekt alberta na 500KM ale byl to samochod tylko do dragu...i byl budowany jak jeszcze streetracing i porzadny tuning aut byl na poczatku swojej drogi w Polsce....od kilku latek cos sie w temacie ruszylo i mozna dostac porzadne czesci i zbudowac auto w uczciwej firmie na dobrych komponentach ktore nie posluza tylko na 400M....nie wiem jak twoje 230 1,9tdi skopalo 300Konne audi ale chyba to audi to wlasnie byl sztrucel a nie 300KM (chyba ze wydmuszka bez tapicerki scigales sie z s2 ktore mialo wszystko w srodku +3 osoby haha)...podsumowujac compsporty pewnie i wyciagniecie z tego silnika ze 350KM ale ciekaw jestem ile bedzie to ogolnie kosztowac..i umowmy sie nie beda to drobne...przy dobrze zakutym silniku i porzadnych podzespolach orginalne 2,2 T -500-550 KM nie jest wielkim osiagnieciem.. i nie widze tutaj zadnego tdi ktore moglo sie zblizyc do tego wyniku...no chyba ze chcielibyscie wsadzic v10 Tdi..(mastersa audi 200 mialo byc tak naprawde audi s2 v10 Tdi ale silnik nie zmiescil sie do komory silnikowej
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 February 2004 Skąd: Lublin ![]() |
byl jeden projekt alberta na 500KM ale byl to samochod tylko do dragu Może projekt był, a czy tyle mocy było to można sobie gdybać ![]() PS 1.9 w tej budzie majac 230KM i 420Nm jezdzilo identycznie jak 300KM w S2 tzn jaki czas miało na 400m? Jak dla mnie fajny projekt coupetki. 3,0 w serii z mocą to samo co w s2, troszkę podkręcić i będzie szybka maszyna z w "MIARĘ"oszczędnym silnikiem. Może kiedyś którąś z esek przerobie na gnojowóz ![]() Jak wygląda sprawa wsadzenia 3,0 tdi do coupe? Dużo drutowania jest? -------------------- taniekola.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
z tego co pamietam to coupe tdi voj2sia scigalo sie z taka sama wydmuszka na zawodch, wiec razej porownanie miarodajne, a nie jakies gdybanie na drodze... porownaj sobie czsy z roznych zwodow...
co do kosztow... to na samym paliwie w rok oszczedzisz sporo ponad 10 tys (w stosunku do seryjnej s2)... jak ktos ma duuuzo hajsu to moze sobie jezdzic na codzien 500km s2... (w tym przypadku to bedzie ze 20tys roznicy rocznie:P) wiec kalkulator w dlon i bedzie wiadomo dlczego 3,0 tdi do jazdy na codzien, a nie dlubane s2... -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 09:35 |