![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
ma ktos jakies doswiadczenia , namiary ..na firmy
gdzie moglbym zlecic naprawe szpery ... + jakies mody szpery.. konkretnie chodzi mi o szpere w e30tce.. prosze o konkretne ifno.. a nie gdybanie... -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Napisz może co się stało.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
po co piszesz. ..wniosles cos do tematu ????
a dyskusji o szperach masz w innym watku...tam mozna lac wode... -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 May 2003 Skąd: otwock ![]() |
ja mialem rozwalona(jedno kolo stalo jak krecilem drugim) i dzis wstawilem do ukladu 2 nowe plytki ( zamiast 3 na strone mam 4) roznica jest kolosalna... tylko nie iwem czynie przesadzilem ale to wyjdzie podczas jazdy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: Gliwice ![]() |
Można oddać do Skawiny do Mateusza (MatB) z GT-Service. Zapytaj na jego forum!
-------------------- '91 Sierra kombi 24V (BOA)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 12 August 2004 Skąd: Wawa-Grochów ![]() |
Da rade dorobić gdzieś w wawie te płytki??
|
|
|
![]()
|
|
moje plytki mialy po 2mm grubosci i byly ponacinane i zaden tokaz nie chial ich dorobic bo byly z zbyt twardego materialu... koszt jednej plytki w ASO 86zl+Vat
|
|
|
![]()
|
|
temat dotyczy e30tki.. a plytki do bmw nie sa dostepne...
trzeba rzezbic w g...e -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
bylem w sklepie z czesciami do BMW na narrbuta i tam orginalna nowa szpera do e30 kosztuje 8tys nastpenym razem zapytam sie czy sa plytki...
|
|
|
![]()
|
|
w/g ETK nawet nie mozna juz kupic tej szpery..
-------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
CYTAT("buni":qihd6z2g) w/g ETK nawet nie mozna juz kupic tej szpery..
Szpere do E30 dostaniesz bez problemu w Poznaniu, w ASO BMW Olszowiec. Nie wiem jaka cena, ale do E36 jak pytaliśmy z kolegą to wołają 11k. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 13 March 2003 Skąd: Pń ![]() |
A ja myślałem że szpery firmy KAAZ są drogie
-------------------- BMW E36 328 Coupe
1:59.02 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 12 August 2004 Skąd: Wawa-Grochów ![]() |
U Fusa na Ostrobramskiej pytałem o te płytki i niestety w e30 BMW nie przewiduje napraw dyfra to znaczy są dostępne tylko uszczelki lub uszczelniacze...
Tak jak Buni pisze trzeba żeźbić |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 29 March 2004 ![]() |
To jest szpera-cena 1021,14 USD:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=15 ...a to dyfer ze szperą-cena 2444,04 USD: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=05 To tak, jakby ktoś nie wiedział |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 23 April 2003 Skąd: Warszawa / Dublin ![]() |
nie wiem czy kupno nowej "używanej" nie będzie tańsze niż regeneracja...
Z tego co się orientowałem dyfry do bmw sa raczej tanie i łatwo dostępne Mysle, że cena nie powinna przekroczyć 600zł... pzdr -------------------- Don't tell me about money. You can sleep in a car, but you can't race a house!
|
|
|
![]()
|
|
za kota w worku dziekujemy..
14 odpowiedzi i 0 konkretow... jak baby na bazarze... VTC -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
obecnie jest problem ze szpera do e30 a jak juz sa to sa po 1000-1100zl cena poszla w gore jakies 2-3 miesiace temu... a jezeli chce sie miec przelozenie 3.91 to jest juz mega ciezko...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 23 April 2003 Skąd: Warszawa / Dublin ![]() |
Buni.. to może zamiast marudzić i czekać aż baby znajdą Ci cudowne rozwiązanie, rusz tyłek i sam zregeneruj.
ja akurat sam swoją szpere naprawiłem i zregenerowałem i jestem zadowolony. Jak rok temu zadałem pytanie o regeneracje szpery to nawet nikt nie odpisał na posta. więc ciesz się że ktokolwiek czyta co napisałeś i choć sekunde pomyślał o Twoim problemie. doceń zaangażowanie.... jak Ci nie pasuje to nie zawracaj dupy -------------------- Don't tell me about money. You can sleep in a car, but you can't race a house!
|
|
|
![]()
|
|
jak juz pisalem baby na bazarze ciekawsze rzeczy gadaja...
szpere naprawilem.. i nie piszcze do mnie o info ..poszukajce sobie... -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
|
|
![]()
|
|
CYTAT("buni":3uhzwdel) szpere naprawilem.. i nie piszcze do mnie o info ..poszukajce sobie...
O man!Zabierz kredki i idz z tej piaskownicy... Bo gadasz conajmniej jak średnio rozgarnięty przedszkolak. Człowieku,po to jest to forum,żeby sobie pomagać.Ale spoko-ciesz się swoją wielką wiedzą we własnym kurwidołku.Woper ma racje co do tego,że powinieneś docenić,że chociaż ktoś się zainteresował,bo były już tematy z problemami które przeszły bez echa. Gratuluje naprawienia szpery.Będę chciał naprawić to sobie poszukam.As you wish.Tyle,że nie licz na to,że ktokolwiek już się zainteresuje jakimś problemem,z którym wyskoczysz na forum.Skoroś taki bystry i mądry to sobie sam poradzisz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 21 July 2025 - 05:33 |