Shoutbox 0 nowych PW 

> F1 Hungaroring 2025 nocleg
drag_op
post Wed, 09 Jul 2025 - 12:15
Post #1

Frequent User

Dobry.

Jest ktoś z forumowiczów polecić sprawdzony nocleg na F1 w Węgrzech? Ewentualnie na co zwrócić uwagę przy szukaniu, pod kątem odległości/transportu na tor?

Trochu późno, wiem.

--------------------
`05 Renault Sport Megane 225 5d
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
Wspieraj forum
post Wed, 09 Jul 2025 - 12:15
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Borek123
post Wed, 09 Jul 2025 - 17:50
Post #2

Frequent User

Ja jak byłem to sobie wziąłem normalnie nocleg w centrum Budapesztu, wieczorem było co robić, a dojazd to ok. 30-40 minut autem i jakoś 1,5h+ komunikacją miejską, w dni GP jest specjalna linia pociągowa na tor.

+Quote Post
_adams_
post Thu, 28 Aug 2025 - 08:31
Post #3

Forum Killer

Nie wiem czy dobrze przemyślałeś to GP: wyścig jest słaby, okolice toru bardzo mało atrakcyjne - tam kompletnie nie ma co robić, ale fakt że kraj w miarę tani więc w centrum miasta można się rozerwać.

--------------------
Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.

B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad
Punto Evo 1.4T

+Quote Post
drag_op
post Thu, 28 Aug 2025 - 15:48
Post #4

Frequent User

CYTAT(_adams_ @ Thu, 28 Aug 2025 - 08:31) *
Nie wiem czy dobrze przemyślałeś to GP: wyścig jest słaby, okolice toru bardzo mało atrakcyjne - tam kompletnie nie ma co robić, ale fakt że kraj w miarę tani więc w centrum miasta można się rozerwać.

Już po fakcie, więc trochę się nie zgodzę. Jak na pierwszy wypad F1 to uważam, że był udany. Wyścig hmmmmm, nie jestem psycho-fanem więc przejeżdżające bolidy wszędzie robiły wow do czasu; chociaż wg. mnie to największe wow robiły 911. Powrót na tor -> szybki spacer po Budapeszcie w poszukiwaniu żarcia i tak w kółko. Na więcej atrakcji i czasu nie było.

--------------------
`05 Renault Sport Megane 225 5d

+Quote Post
monev
post Fri, 29 Aug 2025 - 14:18
Post #5

Frequent User

Też byłem w tym roku po raz pierwszy i mi się mega podobało. Wyścig był ciekawy i do ostatniego kółka się rozgrywało kto wygra. Ja miałem bilet tylko na na niedzielę, więc obejrzałem, F2, Porsche SuperCup, F1 i do domu. Więcej wrażeń nie miałem potrzeby szukać. Jakby przyjechać na cały weekend to może i trzeba wtedy to inaczej przemyśleć. SuperCup faktycznie robił wrażenie. Ogólnie dla kibica z Polski (zwłaszcza z południa) GP Węgier warte odwiedzenia.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Tuesday, 02 September 2025 - 22:02