![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 18 April 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Chcę się wybrać na jakiś track day w Poznaniu, ale na tej stronie https://tptd.pl/ nic nie działa i nie wiem jak przeglądać dostępne terminy i jak się na któryś zapisać. Można tylko kupić jakieś vouchery z dupy.
Jak Wy sobie tam rezerwujecie miejsce? Inna strona, trzeba gdzieś zadzwonić czy co? |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
sportdrive
-------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 01 October 2021 Skąd: Józefosław ![]() |
Olej tptd, jedź na sportdrive Sportdrive.pl. Porównując z tptd, gdzie często nie masz nawet 2 godzin ciągłej jazdy, masz do dyspozycji open track przez 6 godzin, brak kar za wyprzedzanie w zakrętach oraz za przekroczenie białej linii. Ta strona bardzo dobrze odzwierciedla jakość imprez tptd
![]() Dla przykładu udział w jazdach w najszybszej grupie, w której według tptd jeździ się poniżej 1:50, to chyba 1800, albo 2000 zł. Za niewiele więcej masz TD na SPA... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 14 February 2009 Skąd: Oborniki Śląskie ![]() |
Również z całego serca polecam https://sportdrive.pl/
-------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Chcę się wybrać na jakiś track day w Poznaniu, ale na tej stronie https://tptd.pl/ nic nie działa i nie wiem jak przeglądać dostępne terminy i jak się na któryś zapisać. Można tylko kupić jakieś vouchery z dupy. Jak Wy sobie tam rezerwujecie miejsce? Inna strona, trzeba gdzieś zadzwonić czy co? Na tptd musisz zdać egzamin na licencję, z całego track day zostają ci tylko trzy sesje pomiarowe. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 18 April 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Wszystko jasne, dziękuję bardzo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 01 October 2021 Skąd: Józefosław ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
Hej,
podczepię się pod temat. Gdzie koło poznania można się po ścigać? Staram się obserwować różne fora, grupy, ale chyba cała wielkopolska opustoszała poza TP. Mam świeżo przygotowane auto i chciałbym je pierw przetestować w ciut łatwiejszych (dla auta i siebie)warunkach. |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
-------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 26 November 2021 ![]() |
Oprócz łodzi w praktycznie takiej samej odległości będzie tor krzywa, a jak kiedys w tym kraju bedzie normalnie to bednary wrócą
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 05 July 2025 - 15:07 |