![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Przy okazji wizyty w fabryce Paganiego porobiłem kilka fotek Zondy R, enjoy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 15" TOYOTA GT86 HKS Supercharger
23" Skoda Octavia IV |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 12 January 2014 Skąd: WML ![]() |
Zapisz jako -> obraz -> FAPFOLDER2
Dzięki ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
ja czegos nie kumam , na ostatnich zdjęciach felg widać (jak mi się wydaje ołowiane ciężarki do wywazania kół ) right ? no może teraz strzele jakas głupotę ale o co kaman ? nowe felgi trzeba wywazać ???
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 June 2007 Skąd: Warszawa/Płock ![]() |
Ale co w tym dziwnego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
Żebyś nie wiem jak odlał/obrobił materiał to na takich promieniach zawsze trzeba wyważać wirujące części.
-------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
Żebyś nie wiem jak odlał/obrobił materiał to na takich promieniach zawsze trzeba wyważać wirujące części. + opona też swoje robi. Nawet jeśli felgę masz perfekcyjnie wyważoną, to po dołożeniu opony już ciężarki wlecą. -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Nikt jeszcze nie zwrócił uwagi na dość brzydkie spawy. Ja dopiero się uczę spawać i spawam gorzej, ale tam chyba nie zatrudniają amatorów z 3 dniami praktyki?
Całość robi mega wrażenie - fanty z najwyższej półki. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
No faktycznie spawy takie średnie. Co do odważników 60 gram to niemalo zwłaszcza w aucie które leci grubo ponad 300km/h.
-------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Sprawy zgodne z włoską sztuką. Wszystko w normie.
-------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
Ciekawe ile takie dzieło sztuki zrobi TPoznań
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
W Assetto Corsa 1:30:55
![]() -------------------- 15" TOYOTA GT86 HKS Supercharger
23" Skoda Octavia IV |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 11 October 2011 ![]() |
http://wyscigi.autoklub.pl/news/pagani-na-p1,43477
1. Antonin Herbeck/Jakub Kubas (CZ) Pagani Zonda GR 1.31,622 Zonda R z tego co pamiętam nie została wypuszczona na nitkę ze względu na hałas. -------------------- MR2 2zz sc (Janusze Tuningu)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 22 July 2004 Skąd: wielkopolska ![]() |
auto super
na spawach się nie znam ale nie wyglądają... mi najbardziej nie pasuje kablówka - ułożenie i mocowanie kabli i hydrauliki to zupełnie nie niemiecki porządek - rozumiem że to handmade ale na trzecim foto od końca to już dramat jeżdżę kiblem za 10kpln, w życiu nie będzie mi dane takiego auta dtknąć to se chociaż powymyślam... ![]() -------------------- bobasek TDI
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
60g na tej wielkości kołach o takiej masie i na takich promieniach to nie jest zawrotnie dużo.
Włoski styl spawów i prowadzenia przewodów/porządku to stan umysłu, to też ichniejsze i piękne, wystarczy na motocykle Ducati popatrzeć. ![]() -------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Pomorze ![]() |
Ilość tytanu przyprawia o zawrót głowy, praktycznie każda śrubka jest z tego materiału.
Kolektory wydechowe - jak w dawnych bolidach F1 Ferrari - piękności. Wszelkich tłumików i katalizatorów - brak. Wykonanie jak przedmówcy - trochę Włoskie (zbliża się Siesta, więc nie zdążymy tego dobrze przymocować - tytka pomoże ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 17 December 2009 Skąd: Kruszwica ![]() |
Spawy to pół biedy, ale trytytką spięty wężyk na 3. od dołu zdjęciu to już dramat
![]() -------------------- Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.
B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad Punto Evo 1.4T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
Sportowe auto bez trytytek to nie sportowe auto
![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 04 September 2018 ![]() |
To jest poprostu drogowy myśliwiec
|
|