![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 20 May 2008 ![]() |
Cześć,
zastanawiam się nad zmianą auta i wpadła mi w oko honda civic type r IX. świetnie się trzyma drogi, mega szybka - bardzo małymi kosztami dostępność około 380-400km. Na wstępnie nie interesuje mnie starczy spod świateł, już jestem za stary na to. Szukam auta które się genialnie trzyma drogi, jest tanie( nowa honda około 126.000) i daje mega frajdę. Jeszcze się zastanawiam nad 535xd - ale jest to inny swiat - mega wygoda, cisza, komfort i koszty na duzo wyzszym poziomie i jest duzo wolniejsza niz honda. przez chwile jeszcze byl mustang na tapecie GT - ale średnie spalanie ok 20l skreślił to auto moze macie jakiej ciekawe propozycje? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Trzy auta i trzy ZUPELNIE inne światy. Przy takim podejściu do tematu to do usranej śmierci nie kupisz auta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 June 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
...a potem zdziwienie, że są "niemiłe" odpowiedzi.
Jak nie wiesz czy wolisz pomruk V8 czy klekot dyszla to bierz bmw, więcej wsadzisz w turbo/wtryski/pompy/dwumasy/pierdoly niż w paliwo w mustangu, ale będzie spokój na stacji ![]() PS. Ford zhańbił się też małym silniczkiem w Mustangu (2.3 EcoBoost), powinien palić mniej niż 20l.... |
|
|
![]()
|
|
szukam czegos co w sumie ma tylko jedno auto - szybkosc, zwinnosc, pojemnosc bagaznika - golf r variant, czyba ze cos mi umyka, nastawialem sie na
civic type r, s3, 135i - ceny podobne, szykam najlepszej trakcji |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 June 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Mam 9gen, jesli chcialbys ten model zwroc uwage na spawy w dachu, przy tylnej klapie czy nie cieknie, niektore maja z tym problemy, woda potrafi pojawic sie tez pod nogami kierowcy w calkowicie bezwypadkowych egzemplarzach. Pordzewiale zawiasy tylnej klapy, zacieki na podsufitce, potrafi zrobic zwarcie w tylnej klapie i robi sie choinka na zegarach i wywala mase dziwnych bledow.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 25 May 2016 ![]() |
powtórzę się
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 March 2009 ![]() |
No... to jeszcze seat leon cupra combi 4drive ... biedniejszy i tańszy golf.
Jest szybki. Mi się podobało prowadzenie tego auta. Na plus: jest ekstremalnie niepozorny. -------------------- moment i moc by www.rperformance.pl
|
|
|
![]()
|
|
niestety seat odpada, jest mega brzydki - juz ładniejsza jest octavia RS
|
|
|
![]() ![]() |