Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> [S] Turbinę nową T04E, tzw T3/T4, repliki z WG, V-band i uszczelkami., Okazja na nowe w niższej cenie...
paww99
post Tue, 07 Feb 2017 - 16:46
Post #1

Super User

Witam,

niestety życie zweryfikowało nasze plany i musimy sprzedać je... Miały iść do naszego gruza i dla mojej Kobiety auta do 2,3 16v, ale z racji sytuacji rodzinno/finansowej muszę zrezygnować w tym roku z projektów... I ze względu na czas i finanse... Stąd też muszę odzyskać włożone pieniądze i sprzedaje turbiny, oczywiście zachęcająca obniżka ceny też jest...

Ogólnie dane tych turbin każdy pewnie zna i nie trzeba opisywać. Turbo powinno robić(tak podają) w 1.8 aż do 2.8. AR dolotu to 0,5, części wydechowej 0.63. Wirnik dolotowy 50,5/55, a wydechowy 55,9/65,5. Niby starcza do 400 koni. Niestety nie przetestowałem. tongue.gif

Oczywiście te turbiny to chińczyki, ale to te podobno sprawdzone i nie sprawiające problemów. I wyglądają porządnie, ślady po wyważaniu, luzy minimalne, ośka widać że jest gruba, także powinny jeździć bezproblemowo. Zresztą dużo ludzi jeździ teraz na chińczykach...

Do turbo jest Vband do wydechu na 2,5" w zestawie, więc odpada zakup! Tak samo uszczelka wydechowa pod nią, uszczelki pod zasilanie i spływ oleju. Restryktor jest wkręcony i jest śruba pod złącze banjo. Także bogaty zestaw!
Gdyby ktoś chciał to można odkręcić flaszę i wypalić sobie pod inną średnicę.

Cena 1199zł z kosztem wysyłki za sztukę, mamy dwie... Moooże w komplecie jakąs promocję jeszcze zrobimy.

Mogę wystawić na allegro, ale wtedy koszt prowizji dochodzi. Nie wysyłam za pobraniem! Tylko wpłata na konto(choć części sumy), albo odbiór osobisty!

Kontakt na PW, bądź tel:
888 856 848

Pozdrawiam!

--------------------
Ford Sierra 2,9 sedan 24v6 Cosworth + Holset HX40 + LPG
Ford Sierra 2,3 sedan 16v + td04hl-19t - Turbogruz - 243Km, 430Nm.
Ford Sierra 2.0 coupe V6 1983r mk1 - Zabytek
Ford Sierra 2,3 sedan 16v - żonowóz... I 4 inne....
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Tue, 07 Feb 2017 - 16:46
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 11:10