![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 06 February 2011 ![]() |
Napaliłem się na realizację marzeń z dzieciństwa, czy Waszym zdaniem idzie jeszcze dostać E34 540i koniecznie manual, ze zdrową budą powiedzmy gdzieś do 25 tys. zł? Cel weekendowy lansowóz, youngtimer, może lokata kapitału?
Pamiętam kilka lat temu był czas że trzeba było brać, teraz to już widzę że popyt > podaż. Ciekawe czy tak samo będzie z E39 540i 4.4 polifty. Pozdrawiam, Kris |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 17 September 2011 Skąd: Płock ![]() |
Marne szanse . Do remontu tak
-------------------- E 63 S AMG
E30 318is zbudowane na Tor ;) E36 328 zbudowane na Tor ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
e39 raczej porządane są 4.4 bez vanosów
25k moze byc ciezko na manual, ale czasami sie pojawiają, dużo cierpliwosci polecam -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 06 February 2011 ![]() |
E39 przed liftem mi się nie podoba, ale widzę, że gdybym podniósł budżet do 35 to bym coś znalazł z E34.
Pozostaje jeszcze opcja 540iA + swap, ale 0 wartości kolekcjonerskiej, bardziej jako daily driver ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
Ja myślę, że cierpliwość plus systematyczne wypatrywanie okazji i trafisz na te e34 za 25k...
Btw nie rozumiem tego podejścia, 'przed liftem mi się nie podoba ' przecież to to samo auto, bryła, trochę inne światła wiosny nie czynią :-P ... Mnie zawsze jeżeli widzi się dane auto, to bez znaczenia liftu.. -------------------- V8
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Tym bardziej w takim aucie jak E39 gdzie lift w Mpakiecie z zewnatrz to w zasadzie tylko reflektory i lampy, które zawsze mozesz sobie zmienic na polift a przy sprzedazy zalozyc ORI
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 21:08 |