Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> NOWE EasyECU 3+ plus akcesoria, silnik MB M103, skrzynia manuala 5, etc, oraz parę innych rzeczy do zmiany wtr. mechanicznego na elektroniczny
elmer2
post Thu, 04 Aug 2016 - 23:45
Post #1

Frequent User

Witam

Sprzedam:
- NOWY sterownik EasyECU 3+ (wersja 8 kanałów)
- NOWY interfejs USB do podłączenia pod komputer
- NOWA szerokopasmowa sonda lambda BOSCH LSU 4.9
- NOWY czujnik temperatury powietrza dolotowego BOSCH 280 130 085
- NOWY czujnik temperatury spalin typu K wraz z zestawem montażowym
- NOWE wtyczki do sondy lambda BOSCH oraz do sterownika EasyECU (do podłączenia sondy)
- UŻYWANY czujnik spalania stukowego BOSCH
- UŻYWANY czujnik obrotów wału
- trigger 60-2 do zamocowania (do dokończenia, pozostaje zamontować na kole pasowym i wyosiować)
Cena za powyższe: 1500zł

- NOWY regulator ciśnienia paliwa (nie posiadam paragonu, bo mi gdzieś już zaginął)
- listwa wtryskowa z wtryskiwaczami W124 2.8 M104 (pasuję także do M103) wtryskiwacze 0280155209 wraz z mocowaniami do kolektora M103
- przepustnica z VW VR6, sterowanie na linkę (idealnie pasuję do kolektora silnika M103)
Cena za powyższe: 200zł

Sterownik wraz z innymi nowymi rzeczami kupiony ok. miesiąca temu, ale nawet nie odpakowany, nigdy nieużywany. Posiadam paragon. Gwarancja producenta.

Wysyłka Poczta Polska lub Paczkomaty InPOst.
Wysyłka Poczta Polska:
- przedpłata: ok. 20zł
- pobranie: ok. 30zł

InPost pewnie taniej.

Odbiór osobisty: Sosnowiec

Tel. 697750175

Sprzedam także silnik Mercedesa do modelu W201 (190) o oznaczeniu M103.942 i remoncie kapitalnym. Rzędowy sześciocylindrowy.
Dane techniczne:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W201
W skrócie:
- pojemność 2.6
- moc 160KM
- moment: 220Nm
- wersja z katalizatorem i sondą

Posiadam do niego cały osprzęt wraz z układem wydechowym, chłodnicą, sterownikiem KE-Jetronic, wiązką, etc
Mam także skrzynie biegów pięciobiegową po przeglądzie z nowymi uszczelniaczami o zalaną nowym olejem plus reszta części do zamontowania w W201.

Cena za silnik wraz z całym osprzętem i skrzynią biegów, wszystko co potrzeba do SWAPu w W201 na 2.6: 2000zł

Wszystko kompletowałem dla siebie, ale postanowiłem sprzedać auta, a co za tym idzie wszystko pozostałe staję się już niepotrzebne.

Zdjęcia mogę wysłać po niedzieli jak wrócę.
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 04 Aug 2016 - 23:45
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 11:29