![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Mon, 06 May 2013 ![]() |
Witam wszystkim
![]() Szykuje się do zakupu samochodu jakim jest Toyota Celica VI gen. W związku z tym iż jest to dość wiekowe auto, mam zamiar przeprowadzić w nim kilka modyfikacji. Jedną z nich, która przyszła mi do głowy wczoraj, jest wymontowanie fabrycznych zegarów i w ich miejsce wstawienie ekranu np. LCD...chodzi mi o coś takiego: ![]() No i teraz proste pytanie: Czy się da? ![]() Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
Bez obd2 będzie ciężko ale jest to możliwe, bo musisz zbierać dane z każdego czujnika osobno. Chyba, że zainstalujesz emu z modułem bluetooth/obd, wtedy będzie z górki.
Obczaj ten temat: http://www.racingforum.pl/Wskazniki-do-pro...BC-t118442.html -------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Mon, 06 May 2013 ![]() |
Dzięki za odpowiedź
![]() Szczerze mówiąc w tej kwestii jestem totalnie zielony więc mało co rozumiem z tego co napisałeś ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Dzięki za odpowiedź ![]() Szczerze mówiąc w tej kwestii jestem totalnie zielony więc mało co rozumiem z tego co napisałeś ![]() Strzelam że z 7-8 tys zł to tak na start ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 05:12 |