![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
mapka na stronie sss nawety mnie zmyliła wiec napisze jak dotrzec na tor poznan który tak na prawde jest w przeźmierowie pod poznaniem
najpierw napisze ze jak sie ktos zgubi to niech sie kiruje na świecko, szczecin bo to w tamtym kierunku 1.Jezeli ktos jedzie od warszawy i bedzie jechał tylko połąwą autobany czyli do wrzesni to za swarzedzem kawałek bedzie montownia VW i za tą montownia trzeba odbic w prawo i jechac cały czas prosto przez cały poznan pare ładnych kilometrów az dojedzie do szerokiej drogi dwupasmowej 2,Jesli jedziesz do konca autobana to zjechac na ostatnim zjezdzie w komornikach koło auchana i jechac w strone poznania do pierwszego skrzyzowania ze swiatłami i na tym własnie skrzyzowaniu w lewo i cay czas po głównej ona bedzie troche sie krecic ale zały czas po głównej. Za salonem opla po prawej skrecamy tez po głównej w strone przejazdu koljowego i prosto az do pierwszych swiateł na których to walicie w lewo i jak skecicie w lewo to walicie pare km prosto az dojedziecie do małego ronda przez to rondo prosto i po prawej w pierwszy zjazd macie juz wjazd na tor 3.Jesli ktos jedzie od szczecina ma prosto bo za salonem VW AUDi skreca w prawo i pierwsza krzyzówka za drugimi swiatłami w lewo 4.Jesli ktos jedzie od wrocka to tak samo jak z końca autobany czyli za auchanem na 1 swiatłach w lewo i dalej tak jak juz napisałem 5.Jesli kts jedzie z północy to dojezdza do ronda OBORNICKIEGO Jesli ktos bedzie miał jakies problemy to zapiszcie soboe mój numer 606773268 postaram sie pomóc. Jesli szukacie noclegów to tez moge pomóc -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Jeżeli chodzi o noclegi to przy samym wjeździe na to znajduje się hotel ( i chyba restauracja), sam automobilklub dysponuje trzeba czteroosobowymi domkami, oraz wynajmuje pokoje.
Istnieje też możliwość wypożyczenia przyczepy z pobliskiej wypożyczalni, która również ją dostarczy na tor i zabierze po zawodach. Na tor można dojechać kierując się kierunkowskazami "giełda samochodowa"- ale jest ich niewiele. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Co do moteli, to mogę polecić motel [url=http://www.motelcomet.poznan.pl:1cm63gd6]Comet[/url:1cm63gd6]
Niecały kilometr od toru Poznań. (jeśli moderatorom nie pasuje taka reklama, to wywalcie ten post) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 07 June 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Brawo Grzegscvan za kompleksowy opis!
Ja od siebie dorzuce tylko dla zainteresowanych link do mapy Poznania, na ktorym ladnie widac dojazd do Przezmierowa i na sam tor oczywiscie. Dla ulatwienia dodam, ze Przezmierowo znajduje sie na zachodzie, mniej wiecej na srodku wspomnianej mapy. [url=http://www.ipoznan.pl/Map/welcome.html:3fsvvv1i]Mapa Poznania[/url:3fsvvv1i] Jesli chodzi o noclegi, to jest tez np. na ul. Grunwaldzkiej 222 "Hotel 222". Dojazd na tor jest dosyc prosty i nie powinien trwac dluzej niz 10 minut (oczywiscie poza godzinami szczytu). Pozdrawiam i rowniez sluze pomoca jako rodowita poznanska pyra |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Jesli ktos chce to moge mu posluzyc za pilota, nie bede startowal wiec nic mi sie nie stanie jak troche pojezdze Jak ktos chetny to pisac na pw, podam numer na komorke do mnie.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 13 March 2004 Skąd: Poznań ![]() |
Warto dodac, iz gdyby Ktoś sie zdecydował jechac przez centrum (czego nie polecam) to dojazd jest o tyle prosty - trzeba sie kierowac przez cały czas na Port Lotniczy Ławica (w całym miescie sa znaki). Od tego miejsca jest juz "żabi skok"...
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
a co jest zlego w mapce powieszonej na sss.org.pl poniekąd z http://www.aw.poznan.pl zalinkowanej
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 13 March 2004 Skąd: Poznań ![]() |
Generalnie nic, ale przyznasz, iz w okolicy toru powinna byc bardziej szczegółowa... Z pewnoscia osoba, która jest w Poznaniu pierwszy raz na podstawie tej mapy, chwile musiała by sie zastanowic jak dojechac.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
dokładnie
tamta mapa tylko mówi ze tor poznan jest na zachodzie i nic wiecej -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 07:45 |