![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 22 July 2014 ![]() |
Witam mam taki problem że pali mi sie kontrolka wtrysku i byłem na komputerze i pokazuje błąd przepływomierza i przepływomierz został wymieniony a błąd widzi ciągle,błąd można skasować na wyłączonym ale jak tylko samochód się odpali to błąd wraca,na odpalonym po 1s wraca też.Samochód ma ecumaster 2 i teraz pytanie co zrobić ?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 24 July 2014 ![]() |
Witam. Przepływomierz nowy czy używany? Bo jeśli używany,to również może być wadliwy. Najlepiej wstawić nowy i zobaczyć wtedy(no chyba,że jest nowy to spok). Wtryski sprawdzone? Wszystko z nimi w porządku? Jeżeli tak,to sprawdź jeszcze ecumaster czy jest dobrze ustawiony i błędów nie robi.
-------------------- Dacia Logan 1.5 dci turbina Części Dacia Poznań Racing ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Wiązka sprawdzona?
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Witam mam taki problem że pali mi sie kontrolka wtrysku i byłem na komputerze i pokazuje błąd przepływomierza i przepływomierz został wymieniony a błąd widzi ciągle,błąd można skasować na wyłączonym ale jak tylko samochód się odpali to błąd wraca,na odpalonym po 1s wraca też.Samochód ma ecumaster 2 i teraz pytanie co zrobić ? A sygnal przeplywki idzie przez ecumaster? Jesli tak, to trzeba w ecumasterze wymusic jakies napiecie poczatkowe , bo czasem potrafi wlasnie wywalic blad na starcie ecumastera. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 08:08 |