![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Idzie wszystkim
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 15 October 2012 Skąd: ŁDZ ![]() |
Jak on nie dostanei kupy sponsorów po tym filmie to przestaje wierzyć że "każy może jak sie postara"
![]() Cholera jeździłęm jakiś czas astrą f 1.6 i tak czułem że to by było dobre auto do rajdów-maksymalnie przewidywalne i łatwo cisnąć nia na granicy-szybko nanbiera się w niej zaufania. Ale fakt że dziwie się że kierowca zmieścił się w kubełku-z takimi jajami O.o -------------------- - What is Turbina?
- Turbina is spinning! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
Tak, a to jest mega proste w gorach na krótkim zawiasie
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 February 2010 ![]() |
mi ten kierowca odjął mowe...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Dobrze idzie ,ale jak auto jest nie za szybkie to stosunkowo łatwo tak iść wizualnie
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
nie ma to jak dobrze przyspieszyć film ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Dlaczego tak sądzisz? Na przykład w 1:33 widać, jak stojący facet się odwraca. Moim zdaniem to nie jest przyspieszone. W kilku innych momentach, jak sobie obejrzysz zachowanie widowni, również nie wygląda to na przyspieszony film. Jeśli ktoś przyspieszył przejazdy bez widowni, to w takim razie rewelką jest montaż
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
hz10 szacunek. Po pierwszym obejrzeniu pomyślałem co to k... za opony tak kleją. Teraz jednak po wnikliwym obejrzeniu mam wątpliwości czy to naturalne tempo.
-------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
zobaczcie ruchy liści, są naturalne
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
zobaczcie ruchy liści, są naturalne ![]() ![]() No ja nie powiem czy 10% szybsze czy wolniejsze ruchy liści sa do wychwycenia... kamerzyta byłby bardzo szybki jeśli to 100% tempa a nie przyspieszone -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
Takie pitolenie - tu wdać, że zapiernicza niesamowicie w porównaniu z innymi autami tam, plus osoby będące na miejscu potwierdzają, że szedł gruuubo.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Nie przyspieszony tylko on tak jeździ gość z moich okolic
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 15 October 2012 Skąd: ŁDZ ![]() |
To jest chyba największa nagroda w rajdach jaka może być gdy grono ekspertów z racingforum zastanawia się czy film z twoich przejazdów nie jest przyśpieszony... ^^
-------------------- - What is Turbina?
- Turbina is spinning! |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 19 April 2007 Skąd: Ruda Śląska ![]() |
Film robi wrażenie szczególnie jeżeli jeździło się przez pare lat Astrą. Komentarz z przyśpieszeniem skojarzył mi się z tekstami na onecie czy interii. Po co ekipa z OesRecords miała by wrzucać jakąś przyśpieszoną kaszane na jutuba.
Kierownik dobrze ogarnia, opony kleją rewelacyjnie, do tego jakieś przyzwoite zawieszenie i szpera, tak ja to widzę. Można też rzucić okiem na wyniki GSMP - czasy dobre ![]() -------------------- Astra F X20XEV 3dHB
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
smieszne te wasze rozważania na podstawie filmikuz Astrą
![]() http://www.pzm.com.pl/gorskie/2013/r13kg.pdf czasy nie kłamią. -------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
w takim razie ja mam coś z oczami że widze brakujące klatki i astre poruszającą sie skokami do przodu a może jest tak szybka że kamera nie ogarnia?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: Stalowa Wola/Warszawa ![]() |
Panowie bądźcie poważni, polecam wybrać się w maju na pierwszą rundę GSMP i ocenić, czy takim starym paździerzem jak astra da się tak pojechać. Przy okazji można zobaczyć inne pojazdy z tej epoki "toczące" się pod górę.
Żeby nie było totalnego ot, onboard z gór, też przyspieszony ? ![]() -------------------- Fiat ///// Car of the Year 1967/1970/1972/(1980)/1984/1989/1995/1996/(1998)/(2001)/2004/2008
|
|
|
![]()
|
|
Panowie bądźcie poważni, polecam wybrać się w maju na pierwszą rundę GSMP i ocenić, czy takim starym paździerzem jak astra da się tak pojechać. Przy okazji można zobaczyć inne pojazdy z tej epoki "toczące" się pod górę. Żeby nie było totalnego ot, onboard z gór, też przyspieszony ? ![]() nie ten widze płynie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 15 November 2002 Skąd: Krakow ![]() |
hz10 szacunek. Po pierwszym obejrzeniu pomyślałem co to k... za opony tak kleją. Teraz jednak po wnikliwym obejrzeniu mam wątpliwości czy to naturalne tempo. Prawdę powiedziawszy nie wydaje mi sie aby filmik był przyspieszony. Moja pierwsza myśl - co to za opony które tak fajnie wyją i kleją ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Szukam koni.........
......mechanicznych wystarczy WW <!-- s;) --><!-- s;) --> BMW E36 M3 3.2 SEDAN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 21 August 2025 - 16:52 |