![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 17 February 2006 Skąd: warszawa ![]() |
-------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
www.youtube.com/motoLAB www.facebook.com/radzioFLATOUT www.patronite.pl/radzioFLATOUT |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 03 August 2011 Skąd: Szczecin ![]() |
Brawo, brawo. Zwłaszcza z jedną nogą.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
Bez współczynnika za nogę ?
![]() https://mc2021.nickesh.pl/ranking/race-results/1 Wszyscy jutuberzy tym samym wozem jeździli ? jak tak to niezły rozstrzał czasów - uwydatnia jak mało znaczy auto na poziomie amatorskim -------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Bez współczynnika za nogę ? ![]() https://mc2021.nickesh.pl/ranking/race-results/1 Wszyscy jutuberzy tym samym wozem jeździli ? jak tak to niezły rozstrzał czasów - uwydatnia jak mało znaczy auto na poziomie amatorskim tak każdy miał możliwość jeżdżenia tymi samymi autami. -------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
www.youtube.com/motoLAB www.facebook.com/radzioFLATOUT www.patronite.pl/radzioFLATOUT |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 11 June 2013 ![]() |
Bez współczynnika za nogę ? ![]() https://mc2021.nickesh.pl/ranking/race-results/1 Wszyscy jutuberzy tym samym wozem jeździli ? jak tak to niezły rozstrzał czasów - uwydatnia jak mało znaczy auto na poziomie amatorskim Auto wciąż ma duże znaczenie wg mnie. Spójrz jaka różnica w czasie między seryjną mazdą a przygotowaną. Załóżmy teraz że nawet kozacko jadący Radzio jedzie w jakiejś imprezie swoją seryjną mazdą a inni, którzy wcześniej być może taką mazdą nie jeździli mają przygotowane fury. I nagle z pierwszego miejsca robi się przedostatnie. Z jednej strony sprawna noga pewnie też by sporo zmieniła, ale z drugiej chłopaki też mogliby się bardziej wjeździć w mx piątki. Tak czy siak nie umniejsza to zwycięstwa więc szczerze gratuluje. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 24 September 2016 Skąd: Kraków ![]() |
Też nie wiadomo jak to wyglądało, tj wiemy na pewno, że Radzio jeździł już dokładnie tymi egzemplarzami MX5, a jak to wyglądało u Coobcia i Kiviego i reszty? No i ile realnie jazdy było dla jednej osoby? Też nie umniejszam oczywiście umiejętności Radziowi, bo widać, żę mega ogarnia i sam jestem zachwycony jego pracą rąk (mega refleks i prędkość kręcenia kółkiem), ale zamiast np 4 sekund straty Coobcia czy Kiviego gdyby mieli wcześniej okazję pojeździć tym autem, to może z 4s zrobiłoby się 2-3.
Sam mega chętnie dałbym na jakimś Jastrzębiu dać się przejechać moim samochodem komuś ogarniętemu z ciekawości, żeby się dowiedzieć i sprawdzić, porównać z kimś lepszym. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Coobcio 2 sesje przejeździł ze swoją kobitą - więc był doważony. Jedna z dwóch przygotowanych Mazd była wyraźnie słabsza - jak to Kivi powiedział nie ma sensu zapinać 5tki bo nie jedzie. W połowie (czy pod koniec) jazd pokropiło więc warunki się trochę pogorszyły. Kivi i Coobcio pierwszy raz w takiej maździe siedzieli o jeździe nie wspominając.
-------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
No ale z drugiej strony Marcin za pierwszym razem na silesii ta sama MX5 pożyczona w zeszłym roku ze sprawna noga zrobił nie 2,02 a dużo lepszy czas. Nie wiem na czym teraz jeździli ale wydaje mi się że sliki wtedy był cup2
https://youtu.be/K6WxNRTa7dc -------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 02 April 2009 Skąd: Legionowo ![]() |
Radzio za kierownicą to dobry wariat
![]() ![]() Graty, widać teoria się nie mija z praktyką! |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 30 January 2019 ![]() |
Jak ktoś ogarnia to wsiada w wóz i będzie go ogarniał po kilku kółkach. Kluczowa do klepania dobrego czasu będzie znajomość toru i właściwy tor jazdy, jak ktoś śmiga z "deltą" to się pewnie sam nie może nadziwić ile stracił/zyskał na jednym zakręcie poprzez drobną zmiane toru jazdy/punktu hamowania.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
No ale z drugiej strony Marcin za pierwszym razem na silesii ta sama MX5 pożyczona w zeszłym roku ze sprawna noga zrobił nie 2,02 a dużo lepszy czas. Nie wiem na czym teraz jeździli ale wydaje mi się że sliki wtedy był cup2 https://youtu.be/K6WxNRTa7dc Opona to Federal 595 RS-R. -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
To tłumaczy gorsze czasy bardziej niż noga
-------------------- 930kg 320KM RWD Torsen RaceTCS lotus111r abs
1/4 2024r 300KM 12,394s 0-200km/h 2020r www.youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s Poznań 1m48,467s 2021; Łódź 57,517s 2023 a052 fr, vr2 r7a(hl) tyl |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
To tłumaczy gorsze czasy bardziej niż noga na tej oponie ostatnio w Słomczynie niektórzy mieli zajebiste czasy i chwalili ją mocno. To byli CI którzy mieli słabe auta a mega czasy ![]() -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Według mojej oceny ze sprawna noga w tamtych warunkach tymi autami dało się zrobić 1:58-1:59
W mx5 w żadnym miejscu na torze nie zapina się 5 -------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Dzięki za odpowiedzi. Według mojej oceny ze sprawna noga w tamtych warunkach tymi autami dało się zrobić 1:58-1:59 W mx5 w żadnym miejscu na torze nie zapina się 5 Podziwiam umiejętności prowadzenia i ustawiania aut - dla mnie jesteś kozak. Pozdrawiam -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 17:33 |