Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> SPORTOWY UKŁAD WYDECHOWY AMERYKAŃSKIEJ FIRMY MAGNAFLOW AUDI A4 B7 FWD,, Promocja tylko 2000zł. F-VAT
Bartek ZTR
post Sat, 09 Jun 2012 - 22:12
Post #1

Forum Killer

SPORTOWY UKŁAD WYDECHOWY AMERYKAŃSKIEJ FIRMY MAGNAFLOW AUDI A4 B7 FWD,

Fabrycznie nowy profesjonalny układ wydechowy wykonany ze stali nierdzewnej firmy MAGNAFLOW, przeznaczony do wszystkich Audi A4 B7 2006-2009 FWD / MOŻLIWOŚĆ PRZEROBIENIA NA AWD

Zestaw zawiera 4 elementy:

- rurę łączącą katalizator z tłumikiem środkowym

- tłumik środkowy z podwójnym wyjściem

- 2 tłumiki tylne z końcówkami ozdobnymi, wyprowadzone na dwie strony

- wszystkie potrzebne elementy do szybkiego montażu

Firma MagnaFlow uważana jest za jedną z najlepszych w branży wyczynowych układów wydechowych. Świadczyć mogą o tym zarówno certyfikacje systemu jakości ISO9001, szeroka paleta produktów, 25-letnie doświadczenie w branży jak i uznanie wielu światowych potentatów w branży tuningu samochodowego oraz sukcesy w sporcie.

Produkty opuszczające fabrykę MagnaFlow Performance Exhaust powstały na drodze połączenia myśli technicznej, pasji do sportu wyczynowego oraz wieloletniego doświadczenia. Każdy nowy układ wydechowy zostaje poddany szeregowi testów zarówno jeśli chodzi o jakość wykonania jak i wywierany wpływ na poprawę osiągów silnika.

Układ wydechowy MagnaFlow to wysoka jakość wykonania, poprawa parametrów silnika, atrakcyjny wygląd i brzmienie Twojego auta!!!

Cena takiego zestawu to koszt ponad 4tys.zł u mnie 2000zł. F-Vat. Więcej info tel.504 605 360 lub PW

ODSŁUCH DŹWIĘKOWY http://www.youtube.com/watch?v=nI59j5BmNH4&NR=1

--------------------
Celica ZTR Drag FWD Turbo 2GR-FE 1057HP 1075Nm 1/4 Best ET 9.5sec./260Km/h
Mistrz Polski Rover ZTR 1548cc 450HP BEST ET 10.83/400m
TUNING TECHNICZNY I ELEKTRONICZNY WSZYSTKICH MAREK-INSTALACJE TURBO,CZĘŚCI ZAMIENNE,UKŁ. HAMULCOWE I ZAWIESZENIA,POMIAR MOCY, ECUMASTER EMU DET3 itp...

Odwiedź moją stronę Celica ZTR Drag FWD

Odwiedź moją stronę ZTR-Tuning
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sat, 09 Jun 2012 - 22:12
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic