![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Witam
Sprzedam: Audi A4 quattro avant 1.9 TDI AVF S-line (prawdziwe) rok: 05.2004 przebieg: 200.000 km (prawdziwy) Zdjęcia: ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, na chwilę obecną brak dekielków od alufelg. Ktoś się nie bał i .... :/ Cena: 41.000 pln do drobnej negocjacji Wyposażenie jest bardzo bogate i z tego co nie widać na zdjęciach: - składany fabryczny hak - fabryczne bi-xenony - podwójny układ wydechowy - przednie tarcze 312mm - zawieszenie obniżone ale komfortowo się prowadzi. Nie wiem czy to standard czy poprzedni właściciel (samochód sprowadziłem z Niemiec) coś zmieniał. Silnik: seria, bez żadnych modyfikacji. Nie ma wycieków, wszystko ładnie pracuje. Czy jest powypadkowy ? Nie. Jak go sprowadziłem miał tylko przerysowane drzwi kierowcy. W czasie sprawdzania na ramie okazało się, że nadwozie trzyma wszystkie parametry. Jeżeli miał kiedyś stłuczkę to na pewno nie groźną. Geometria zawieszenia daje się bez problemu zrobić i też nie wykazuje jakiś uszkodzeń czy przemieszczeń. Do zrobienia: - akumulator pomaleńku się kończy i przy dużych mrozach może nie dać rady - schowek na trójkąt ostrzegawczy ma ułamany zatrzask i niestety się otwiera. - jedna lampa paruje.. i za cholerę nie wiem czemu Co było robione: Oczywiście serwisowane co 15.000 km. Oleje 5/30 (silnik nie bierze oleju). Na samym początku zawieszenie przód na oryginalnych częściach (czyli jakieś 35.000 km temu). Ostatnio byłą wymieniona maglownica i pompa od wspomagania. Obecnie wydaje drobne dźwięki (nie wiem czy pompa wspomagania czy maglownica) ale sukcesywnie one maleją... jak by układ się "docierał". W razie pytań: 509311223 Najlepiej przyjechać, obejrzeć i sprawdzić. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 20:00 |