![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 15 February 2005 Skąd: Poznań ![]() |
![]() Chodzi mi o takie boczne okienko jak na zdjęciu, w googlach wyskakują mi tylko jakieś owiewki do pickupów.... albo lepiej, czy gdzieś w Polandzie takie coś dostanę? |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
dam ci pozniej namiar na typkow ktorzy takie cos wystrugaja w poznaniu - tylko czekam na dane i fotke przykladowa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Yo, dzięki, fotka poglądowa jest wyżej, chodzi o takie samo auto. Czy czasem masz na myśli tych chłopaków od makiet?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
tez sie nad takim czyms zastanawiałem gdyby zrezygnował z opuszczanych szyb i zastosował poliwęglan... ale wydaje mi sie to jednak mało praktyczne... (nie ma to jak miec mozliwośc opuszczenia szyby no i perwnie pogarsza widocznośc na boki, co jest istotne jak sie jezdzi po ulicach)
daj znac jak coś rozkminisz... jakby co to mam goscia od poliwęglanu który by to ładnie ogarnął.. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
660284634 kris
robil znajomemu do miniaka - baaaaaardzo ladnie estetycznie i wogole oh ah, zdjecia nie mam ale musisz mi uwierzyc na slowo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
flapjck1: mozesz sie podpytac kolegi jak przez te lufciki sie wentyluje auto ?
obawiam sie że latem bedzie tez słaba cyrkulacja powietrza i sie zagotuje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
jak się robi takie szyby to sobie trzeba wlot na dachu zrobić inaczej masakra w środku
![]() http://shop.rajdy-najda.com/index.php/product,19,187/ -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
-------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
w mini mechanizm podnoszenia szyb sporo wazy, a zysk jest na calosci ( 4ry boczne szyby )
|
|
|
![]()
|
|
Flapjack dzięki za info, miałem już do nich mamiar na docięcie samych szyb ale nie wiedziałem, że robią wszystko od A do Z. Będę do nich uderzał. Ondośnie wlotów, nie koniecznie musi być dachowy, jak w wypadku każdej wentylacji, żeby przepływało powietrze musi być wlot i wylot, umiejscowieje jest już kwestią bardziej dowolną, choć warto wiedzieć gdzie znajdują się strefy pod i nadciśnienia powietrza opływającego nadwozie. Cowboy widocznością na boki się nie przejmuję, auto tylko na tor więc jakieś cywilne udogodnienia są nieistotne
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 23:56 |