Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> [S/Z] Subaru Impreza WRX "STI" 273KM 340Nm, okazja! doinwestowany! IHI , EXEDY, SAMCO, WL
plasma555
post Mon, 13 Jun 2011 - 20:59
Post #1

Forum Killer

Cześć,
niestety ale muszę wystawić swoją Imprezę do sprzedania. Nowe plany co do dalszej eksploatacji i nowego przedsięwzięcia wymagają odemnie pokonywania długich i częstych tras co nie jest jego naturalnym środowiskiem.....

Auto maksymalnie doinwestowane i dopieszczone. Nie oszczędzałem na nim ani złotówki i wsadziłem kupe serca i portfela w to żeby teraz tak jeździło i wyglądało!

Nie wystawiam go na allegro bo chciałbym żeby trafiło w dobre forumowe ręce, które docenią wysiłek włożony w auto i dalej będą z nim działać.

Kilka faktów odnośnie auta:

Silnik:
- Turbosprężarka IHI VF24
- intercooler STI 07
- wtryskiwacze 550cm STI
- pompa paliwa Walbro 255
- układ wydechowy custom 2,5" + 3,5" back box
- uppipe 2,5"
- łączniki i gumy Samco
- przewody hamulcowe w oplocie
- short-shifter

Zawieszenie:
- kompletne zawieszenie STI 04
- antylift kit - Whiteline
- stabilizatory 22m przód / tył - Whiteline
- łączniki stablizatorów - Whiteline
- koła 17" O.Z. Racing
- klocki hamulcowe Hawk Blue

Wnętrze:
- kompletny środek STI 07
- deska rozdzielcza STI 07
- zegary JDM STI 07
- boczki + dywany STI 07
- kierownica sportowa MOMO Racing 35cm
- naba sportowa MOMO
- daszek "Defi" we floku

Karoseria:
- wlot powietrza STI 04
- dokładki tylnie Subaru OEM
- dyfuzor Subaru OEM
- spoiler tylni Oricari duży
- progi Subaru OEM
- kawiorowe lampy przednie MORETTE
- znaczek JDM

Elektronika:
- TurboTimer custom
- Innovate LC-1 Digital Wideband Controller
- zegary AG SM Warning:
# Oil temp
# Oil Press
# Boost
# EGT

W auto włożone jest grubo ponad 16.000zł!!! a zakup + moje gadżety i reszta serwisów kosztowało mnie ponad 40.000zł!!! Auto posiada wszystkie najbardziej porządane i potrzebne mody jakie w WRX'ie można sobie wymyśleć. W zasadzie to mógłbym go rozmontować na części i sprzedać za 20.000zł ale myślę że nie ma to sensu. W aucie należałoby zrobić jedynie lekką korekte mapy i naprawić tylni lewy amor bo lekko stuka. Poza tym to przeszło zimowy przegląd i wszystko jest super.

Rozrząd, filtry, oleje, zawias i cała reszta wymienione na nowe 15.000km temu!!!

Cena to 36.900zł ze wszystkimi gadżetami, które są w aucie!!! Cena tak niska bo nie mam zamiaru na nikim zarabiać...a i tak nigdy mody mi się nie wrócą.

Link do Nielegala: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?f...483&start=0 lub http://forum.racingkrakow.pl/viewtopic.php...asc&start=0 gdzie opisane są wszystkie naprawy, serwisy, zdjęcia, filmy i kto wie co jeszcze smile.gif

Link allegro: http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-sti-m...1664703786.html

Kontakt:
602 70 80 60
plasma1@o2.pl
PW

btw. Zapomniałem napisać, że w grę wchodzi również zamiana na coś bardziej ekonomicznego...ale ciekawego 8)
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 13 Jun 2011 - 20:59
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 14:08