![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jako ze Brt skutecznie mnie zarazil duzymi sprezarkami to wkoncu przyszedl czas na moje audi. Korzystajac ze na hali stal rs , ktory rownierz podjal temat postanowilem przymierzyc jakie mam szanse to wszystko zmiescic. Do wyboru mam 2 sprezarki .
1. HKS t04z 2. Garrett gt42R Projekt bedzie rozpoczety za ok 2 tyg na polce leza juz - silnik zlozony z glowicami 2.8 n/a - swiece denso ik27 - vems - fmic nissens - bosch 044 - turbo jak wyzej - westgate 50 - blow off hks - zostaje mozolne spawanie Wiecej info wkrotce ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
To ten mój projekt przy tym to faktycznie "damski"
![]() Tzrymam mocno kciuki!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 23 October 2003 Skąd: Białystok ![]() |
myślę, że kondory po sam Ural maja przesra**
powodzenia w projekcie -------------------- Renault Talisman Grandtour TCe200 EDC
Honda S2000 AP1 - płakałem jak sprzedawałem |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Czyli biała strzała będzie miała 600+ ... Teraz moja żona wie dlaczego nie chciałeś u mnie 6ki z przodu
![]() Ok, podkręce do 1,7 bara i też będę miał 600+ chociaż przez chwilę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Jakie kur..... lochy!!!
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
czy rs ktory podjal temat ma tez w planach ta loche
![]() -------------------- www.facebook.com/rotiformpolska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
Mniejszych na stanie nie było?
![]() Nikolas zostałes oszukany hehe:) Szanowna Małżonka pewnie teraz sie troche z Ciebie podsmiewuje:) Pozdrooo |
|
|
![]()
|
|
Od jakiegos czasu staram sie wprowadzac innowacje , ktore mozna znalezc za wielka woda. Po przemysleniach przyszedl czas na big single turbo . Nie widze narazie zadnych niepokojacych problemow. Czarny rs w tle na jesieni dostanie ode mnie albo swapa r32/r36 badz zostaniemy przy zakutym 2.7 + niespodzianka
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
w jaka moc bedziecie celowac?
-------------------- www.facebook.com/rotiformpolska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
wreszcie ruszysz swoja biała bude Audi - juz chyba na placu korzenie zapuscila
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 10 August 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Shit, niezła reprezentacja Audi się szykuje :]
-------------------- "Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
|
|
|
![]()
|
|
Generalnie audi faktycznie wroslo w ziemie ok 7 cm ... jutro pomierze dokladnie . Po zimie skora recaro rs4 zaszla lekko mchem a tego lata w dzwiach zalegly sie osy wiec do cholery chyba juz czas
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 21 February 2006 ![]() |
ciekawe jaki lag bedzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
ciekawe jaki lag bedzie ![]() akceptowalny jak przypuszczam ![]() ja byłbym jednak za Garrettem, gdyż ztc sie naczytałem ![]() ![]() ps. piękna kolekcja os, zostają tam gdzie widać, czy szykowane jest dla nich nowe miejsce ? ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Laga sie wogole nie boje po projekcie Nika. Skoro 1.35 l napedza gt28rs to dlaczego 2.7 + dobry twin scrollowy kolektor nie mialby napedzic takiego hks-a. Garrett ma jedna mala wade .... yyy jest troche duzy hahah , gdzie ja zmieszcze 4 calowy dolot i 4 calowy downpipe. Auto bedzie typowo miejskim wynalazkiem
gt28 vs gt42 ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
może to czas na r32 wzdłużnie z takim hksem będzie więcej miejsca i poostrzy kolektor no i coś nowego
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Laga sie wogole nie boje po projekcie Nika. Skoro 1.35 l napedza gt28rs to dlaczego 2.7 + dobry twin scrollowy kolektor nie mialby napedzic takiego hks-a. Garrett ma jedna mala wade .... yyy jest troche duzy hahah , gdzie ja zmieszcze 4 calowy dolot i 4 calowy downpipe. Auto bedzie typowo miejskim wynalazkiem a gdzie bedzie to turbo, tak jak na zdjęciu ? co z twin scrollem skoro z jednego rzedu spaliny bedą miały 4xdłuższą drogę do przebycia ? jaka jest kolejność zapłonów 2,7 naprzemian z kazdego rzedu ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
a gdzie bedzie to turbo, tak jak na zdjęciu ? co z twin scrollem skoro z jednego rzedu spaliny bedą miały 4xdłuższą drogę do przebycia ? jaka jest kolejność zapłonów 2,7 naprzemian z kazdego rzedu ? turbo raczej za glowicami (komore grodziaowa wyciac) tutaj jest ciekawy projekt VR6 w S4 http://www.audizine.com/forum/showthread.p...s-VR6-BAT-Build! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cowboy spokojnie wszystko w swoim czasie opiesze. Turbo zostaje w miejscu w ktorym jest przypasowane.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
gt28 przy tym gt42 wyglada jak jakies malenkie k03....
![]() powodzenia w modzeniu ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 18:58 |