![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
Witam,
Auto posiadam od 1,5 roku. Polowałem na niego 2 lata. Wyszło ich mało zwłaszcza na EU, ameryka dostała ich w sumie 3000 sztuk. Protoplasta serii EVO. Pod maską 2.0 turbo - 4g63T i napęd na cztery koła. Miałem sprzedawać lecz będzie odbudowa z małymi usprawnieniami. Marka, model : Mitsubishi Galant VR4 Silnik: 4G63T - 200KM, składany aktualnie w PRS znaczy się u Pawła Palonki drugi silnik - wał Eagle, korby Crower, tłoki JE Głowica: intensywnie myślę - jakieś sugestie? Elektronika : AEM Skrzynia : raczej EVO 3 Heble : na razie odnowiony oem, przewody w oplocie Koło: dedykowany Zender z minionej epoki Nadwozie: wszystko rozbierane do żywego - plan biała perła Zawias: bez szaleństw - regulowana Kayaba na lepszej sprężynie Wydech: na Eltec'u, dwa przelotowe i końcowy, wszystko 63,5mm - jak fabryka Z zewnątrz chciałbym to upodobnić do wersji JDM - poszukuję ori plastików, maski, etc., Taki tam nudny projekt weekendowego auta znaczy się na nadzielę... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_michas_j_* |
![]()
|
![]() |
Fajnie, powodzenia z Galem.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 04 December 2008 ![]() |
nie zwal sprzęta, bo może być z niego coś pięknego:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Warszawa WJ ![]() |
To jest US-Spec czy Eur-spec? bo licznik generalnie w milach, kierownica po dobrej stronie, zderzaki takie jakieś przerośnięte jak w amerykańcu, obrysówki, kwadratowa tablica tylko mi się te tysiące nie zgadzają, 534/2000 a dostali 3000.
-------------------- cztery koła i silnik
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
Jest to US spec, w jednym roku był wypust 2000 sztuk a w drugim 1000.
Kuba postaram się nie zepsuć ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 11 January 2008 Skąd: Łomża ![]() |
Najbardziej lubię tego typu projekty!
Potencjał jest, będzie dobrze! -------------------- e36
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 15 March 2010 Skąd: Grzów Wlkp. ![]() |
Ja na pewno kibicować będe i często zaglądać. Auto świetne, jeździ się mega dobrze, miałem przyjemnośc latać wersją robioną pod KJS-y ale zmodzoną na prawie 300KM.
Powodzenia autoR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 20:43 |