![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
witajcie
czas - 11 kwietnia 2010 miejsce - Ułęż k/RYK pomiar - RACE AMERICA jak w tytule , impreza zamknieta na lotnisku RYKI (wstep tylko pierwszych 60 zgloszonych aut, widzow tylko tylui ile wjedzie tymi autami (oplata za pasazera po 5pln/os) ) dobra okazja na sprawdzenie, testy i strojenie auta przed sezonem koszt 130pln 7 klas 1.MINI ---> fwd do 1594cm3 ![]() 2. PROFI ---> wszystko co wolnossace FWD 3. PROFI+ ---> wszystko co wolnossace RWD lub AWD 4. TURBO FWD ---> wszystko co doladowane FWD 5. TURBO RWD ---> wszystko co doladowane RWD 6. TURBO AWD ---> wszystko co doladowane AWD 7. KING of ---> 16 najlepszych zawodnikow ze wszystkich klas z eliminacji pucharowo (tradycyjna drabinka 1 z 16 , 2 z 15 itd) puchary dla pierwszych 4 miejsc w klasie i 6 z King of ... ![]() wymogi techniczne klas: PRZYGOTUJCIE AUTA JAK CHCECIE , bo mamy sie POBAWIC i POPRAWIAC CZASY a nie zagladac do bagaznika wiec - "wnetrze" puste dozwolone - klapa laminat/karbon itp tyl z poliweglanem, dzwi pasazera z poliweglanem, blotniki czy szyberdach dozwolone - ( DZWI KIEROWCY laminat itp TYLKO (!) jak jest klatka - OPONY dopuszczone (do rywalizacji) wszelkie oprocz opon typy SLICK i DOT -slick (czyli typowo dragowych) jak ktos ma watpliwosci co do opon to konkretnie wkleic tu zdjecie i bedzie odpowiedz czy wolno natomiast jezeli ktos ma dragslicki i chce potrenowac itd to mozna bedzie spokojnie porobic/zmierzyc poza "zawodami" ZGLOSZENIE tylko na PW do buster11 wzor: DANE OSOBOWE: Nick: Imię i Nazwisko: Data urodzenia (dd-mm-rrrr): Adres zamieszkania: Adres e-mail: Telefon: DANE AUTA: Marka i model: Silnik (zaznaczyć czy z doładowaniem czy N/A): nr rej: po wyslaniu zgloszenia (do buster11 ) otrzymacie nr konta do przelewu po wplacie jestescie zapisani pytajcie w temacie l(pytania nietypowe i dziwne na PW do mnie , Rafi1430 lub Buster11 ) do zobaczenia pozdrawiam marcin -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
jest gdzieś lista zawodników ?
Bo nei wiem czy wszystko ok? zapisałem i zapłaciłem dosc dawno a nie mam info czy jestem itp? ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
Specu jestes oczywiscie na liscie
-------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 19 April 2008 ![]() |
Aktualna Lista
MADMAN Buster_11 Docent Szwagier BHW racing rafi1430 BHW racing Macias Octane Squad Mamba BHW racing Mati BHW racing Kornel_no_1 seb Montana 88 Olaf Civic ProEm Javo qowax BHW racing Jusian SLG paco cristiano9 pooshkin BHW RACING Putin Smoq Hubanek Octane Squad Chester Octane Squad Jemioł Octane Squad 81Saren Specu Octane Squad BurnOuT Miniac arek80 Showkemp Cirman Zoy Mariusz tomiek Romi Majdan Marcin635 Octane Squad swistak1984 Marcin ProTurbo Daniel Pro Turbo Michal303 Uve84 Okeciak89 Milosz Gabeczka NSX Krak Christoof Forrest SzymonRS Zimek Śpiący TDesign JuniorBHW Junior20066 Czort PMN Jaqo Guzior Waszka Marcin Krzyś Addam Piotrek2.2tg Bobik Raf NoName PatTdi |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Proszę o usunięcie nazwy Poland Unlim 2010 - która nie ma nic wspólnego z naszą imprezą.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 28 October 2008 ![]() |
Nikolas a że tak zapytam... macie jakieś prawa do tej nazwy ??
|
|
|
![]()
|
|
Nikolas a że tak zapytam... macie jakieś prawa do tej nazwy ?? Oczywiście poszło zgłoszenie na zastrzeżenie nazwy i logo do Urzędu Patentowego RP. Ale to chodzi o coś innego - jeżeli ktoś promuje impreze przez miesiąc pod tą nazwą i prowadzi poważne rozmowy ze sponsorami, robi stronę internetową pod tą nazwą i wiele innych spraw, to chyba jest "trochę" nie poważne używać naszej nazwy do promowania swojej imprezy, która nie ma nic wspólnego z naszą... Dostajemy maile od sponsorów i innych zainteresowanych że miała to być impreza na mile a nie na 1/4 - a my musimy się tłumaczyć że to nie tak itd... A chyba nie o to chodzi aby sobie życie utrudniać... |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 28 October 2008 ![]() |
nie no jasne że tak, ale w przypadku gdybyście tego nie zrobili (w sensie zgłosili o zastrzeżenie itp) to jedyne co moglibyście zrobić to poprosić o usunięcie nazwy i modlić się żeby ktoś na ten pomysł przystał...
w sensie widać że dość poważnie się do tego zabraliście - i bardzo dobrze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
wiec niniejszym wszyscy prosimy... "oficjalnych rządan"
![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Pomimo tego że zgłosiliśmy o zastrzeżenie nazwy i logo najnormalniej poprosiłem o usunięcie tej nazwy i nie powołuje się tu o żadne artykuły, bo wszyscy tu organizujemy różne imprezy dla dobrej zabawy, a czarna mamba jest jak najbardziej mile widzianym gościem na Poland Unlim. Wszystkie inne sprawy załatwimy mailami i priwami...
p.s. rychoo84 - zabraliśmy się za to poważnie, bo docelowo będą to imprezy cykliczne i naprawdę jest przy tym sporo roboty aby było wszystko na oczekiwanym poziomie i dopiętę na ostatni gużik. EOT |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 21 August 2007 Skąd: BHW ![]() |
Proszę Nikolas i rychoo84 pogadajcie sobie na PW, ja zaraz poprawię mambę (poproszę o zmianę tytułu) nie spinajmy się przy tym samym luz.....
-------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Dzięki rafi - napisałem co prawda priva do mamby z prośbą, aby zajął się tą sytuacją. Nie na żadnego problemu, nikt sądami nie straszy, a to, że ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia wcinają się w dyskusję, to już ani nasza, ani wasza wina
![]() pozdrawiam Pinin -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
a to, że ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia wcinają się w dyskusję, to już ani nasza, ani wasza wina ![]() kogo konkretnie masz na mysli i z czym, bo jesli mnie, to wiecej sie w "wasza" dyskusje w zadnym temacie nie wetne ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
mozna by powiedziec ze nie wiem/nie czytalem, nic o tym
![]() ![]() jestem ugodowy wiec , cos wymysle i zmienie , szczegolnie po tym zaproszeniu ![]() a czarna mamba jest jak najbardziej mile widzianym gościem na Poland Unlim. Wszystkie inne sprawy załatwimy mailami i priwami... .... tylko nie wiem co ja teraz powiem sponsorom .... ![]() -------------------- BHW racing team
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Drag Race Cup - też fajna nazwa
-------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
ale żeby zorganizowanym treningom nadać nazwę Cup to śmiesznie wygląda
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
to sa zawody , a Ty nazwij jak chcesz
![]() ... w 2007 pojechalem stroic auto na King of Europe , wiec nie widze problemu aby sobie nie potrenowac/postroic na tej imprezie ![]() -------------------- BHW racing team
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 January 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Odnośnie (pod)strojenia - nie będzie problemu żeby pojechały dwie osoby w aucie?
Orientacyjna liczba przejazdów? -------------------- Było: Łada 1.3 turbo-nitro, Ibiza FR TDI + GTB.
Jest: Corsa C 380KM/420Nm + Zafira B OPC (jeszcze seria). |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Odnośnie (pod)strojenia - nie będzie problemu żeby pojechały dwie osoby w aucie? Orientacyjna liczba przejazdów? Jest napisane w pierwszym poście że opłata za pasażera 5zł. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 January 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Miałem namyśli przejazd z pomiarem czasu....
-------------------- Było: Łada 1.3 turbo-nitro, Ibiza FR TDI + GTB.
Jest: Corsa C 380KM/420Nm + Zafira B OPC (jeszcze seria). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 12:27 |