![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
Czesc Wam !
no wiec w koncu zdecydowalem sie na lekki program w moim aucie. Po kilku roznych probach i analizach wybralismy program o mocy 336KM oraz 685 Nm, do tego zostala lekko zmodyfikowana skrzynia (limitery zostaly podniesione). Autko zbiera sie teraz pieknie, moze ze startu nie czuc az tak strasznie roznicy, ale najwiekszy przeciag jest w zakresie 50-150 km/h... jestem bardzo ciekaw na nowy pojedynek z M3, szczegolnie jesli chodzi o Mateusha <!-- s;) --><!-- s;) --> w tym silniku spokojnie mozna jeszcze dowalic koksu, ale problem jest z FAPem i dlatego na razie nic nie kombinowalismy dalej. Jak bede robil wydech, to wtedy pomyslismy <!-- s;) --><!-- s;) --> ponizej wykres: ![]() Marku, wielkie dzieki za cierpliwosc i napisanie naprawde fajnego moda do autka <!-- s;) --><!-- s;) --> Pozdrawiam Maciek -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
no i rozdziewiczyłeś autko
zresztą po ostatnich wynikach pojedynku z Marosem wiedziałem że nie wytrzymasz mysle że Mateusz w swoim "automacie" może zacząć się bać No i czekamy teraz na wydech -------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
no w ostatni czwartek na spocie dostalem od Mateusha M3 dwie dlugosci, wiec teraz moze byc ciekawie
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Gratuluje naprawde mod i autko budzi szacuneczek,
życze bezawaryjnej jazdy Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 05 October 2005 Skąd: Poznań ![]() |
kozak wspominales cos o wydechu wetterauer w jakie moce celujecie po zamontowaniu? pewnie juz 300km/h na autobahnie peknie bez problemu
|
|
|
![]()
|
|
celuje w 350 KM i 700 Nm, ale zobaczymy...
na razie jestem happy -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 28 March 2003 Skąd: warszawa ![]() |
co tu duzo gadac... 335 KM w dieslu musi robic wrazenie! gratulacje!
-------------------- Diesel
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Jak sie jezdzi z takim momentem i napedem na tyl?
|
|
|
![]()
|
|
haary, nie ma najmniejszych problemow, na mokrym jest moze mniej ciekawie, ale tak to jest trakcja, szczegolnie, ze mam opony 255/35/18 na tyle, ale zawitaja 19tki
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
piękny wynik. Zadziwia mnie ten silnik i moc układu przeniesienia napedu - 685 Nm przy 1770 obr/min - WOW
W odniesieniu do VAG i tymbardziej innych diesli, to jest chyba różnica epoki -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Gratki Maciek - moment i jego zakres zabija;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
bardzo fajny wynik. Jeszcze jak dojdzie wydech i wskoczy 700Nm to poezja...
Jak wyglada waga tego auta? pytanie glupie ale mnie interesuje, jak spalanie tego silnika? -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
waga to 1645kg
spalanie po miescie 11.0 na trasie 8-9 -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
CYTAT("Matschke":ma0abzcj) spalanie po miescie 11.0
nie mam pytań PKP -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Orońsko ![]() |
ale moment
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
Szacunkowy czas pokonania 100km/h ile według Ciebie może wynosić?!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 11 January 2005 Skąd: Stolica ![]() |
Gratuluję moda, 3.0sd to klasa sama dla siebie
Co do FAPa to faktycznie trzeba uważac, u mnie po dorzuceniu koksu niestety był do wymiany. Jak masz ochotę to możemy skonfrontowac moje E60 z Twoim E91, jestem ciekaw czy wysiłek polegający na połączeniu manuala z 3.0sd miał sens. |
|
|
![]()
|
|
Berni, chetnie sie sprawdze
budyn, szacuje na jakies 5.5s do setki.... sprawdze i dam znac... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
a Ciebie to można kiedyś dogonić na ursynowie?
-------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Nuttie":28gdw5gh) a Ciebie to można kiedyś dogonić na ursynowie?
no pewno, nie zawsze jade szybko... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 17:38 |