![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Hej, szukajka jak zwykle nie pomaga albo nie dziala, google tez slabo (glownie wyniki z USA z OBD2).
Jaki interfejs do uzytku domowego W210 E55? 2000 rok po zewnetrznym lifcie bez OBD2. Nie mam konkretnych wymagan, probuje zrobic zestawienie Interfejs A - mozliwosci B Interfejs C - mozliwosci D itd Znalazlem carsoft 7.4 cena kolo 600 zl, jakie sa inne opcje? Mam Carly na telefon, sa jakies adaptery 38pin do OBD2 co naprawde dzialaja? ![]() Dzieki -------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Najlepiej SD C3
B dobrze Xentry Dobrze X431 Pro3S Tylko trzeba uważać. Bo jest na rynku dużo chłamu. Uderz do kogoś kto robi mercedesy. Niech poleci swojego i fachowca od sprzętu. Mam SD C3 w kozackim konfigu, Robi wszystko. Oryginalne okablowanie[drogie] sprzęt jest drogi ale robi Wszystko. Dell z powiększaną, oryginalną baterią Dell. Priw cena 7000zł Mercedesy są wyjątkowe pod tym względem. Ale to co da się zrobić SD to się w palę nie mieści. Sama nauka wymaga ogromnych chęci i od groma czasu i dociekliwości . Szkolenie z diagnostyki trwa wiele tygodni. Płatnych -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Budżetowo możesz próbować to
https://m.youtube.com/watch?v=whXR3hwUuqc Edit:A do 38 pin dajesz tylko adapter 38pin>OBD2 -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 19:20 |