![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 March 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
ponieważ jeszcze nie mamy kompletu uczestników w zlocie hamownianym 28.08. Sobota ( wynajmujemy na cały dzień hamownię )
zapraszamy wszystkich chętnych szczegóły na naszym forum http://traviz.ys.pl/ktk/forum/viewtopic ... p;start=75 z tego co sie orientuję jest jeszcze 5 do 7miu miejsc koszt hamowania wyniesie około 60zł a nie 150 .... Wysłany Sro Sie 11, 2004 08:00 am: jeszcze jedno zeby nie kolidować z Modlinem najwyżej przełożymy termin o tydzień lub dwa .... -------------------- www.corsa-a.pl/forum
|
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
A w Unitronicu przez cały lipiec było 50 zł za pomiar
A tu musicie się kolejkować |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Pruszków ![]() |
28 to impreza w Modlinie wiec powdzenia
-------------------- Brakuje mi VTEC'a :(
MX-5 uczymy się RWD |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 08 October 2003 Skąd: centrum ![]() |
Ja jestem zainteresowany, kwestja terminu
EDIT (Po przeczytaniu wątku na KTK): Byłbym zainteresoawny tylko dlaczego tylni napęd płaci x3 , jakaś dyskryminacja -------------------- RWD
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("zyzy":6n06d538) 28 to impreza w Modlinie wiec powdzenia
czytaj powyżej poza tym z tego co wiem data modlina to nic pewnego -------------------- www.corsa-a.pl/forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 April 2003 Skąd: wawa ![]() |
CYTAT("Allll":1lzk79ft) ponieważ jeszcze nie mamy kompletu uczestników w zlocie hamownianym 28.08. Sobota ( wynajmujemy na cały dzień hamownię )
zapraszamy wszystkich chętnych szczegóły na naszym forum http://traviz.ys.pl/ktk/forum/viewtopic ... p;start=75 z tego co sie orientuję jest jeszcze 5 do 7miu miejsc koszt hamowania wyniesie około 60zł a nie 150 .... Wysłany Sro Sie 11, 2004 08:00 am: jeszcze jedno zeby nie kolidować z Modlinem najwyżej przełożymy termin o tydzień lub dwa .... sporo.. my się hamowaliśmy tam (około 20 samochodów) i wyszło 35zł za samochód... |
|
|
![]()
|
|
KJO ok ano to super im więcej chętnych tym lepiej myśleliśmy o 12tu osobach ( ograniczenia czasowe ale zawsze można zmienić )
Wysłany Sro Sie 11, 2004 18:22 pm: sądziłem że więcej jak 12 osób nie da rady się zmieścić -------------------- www.corsa-a.pl/forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
No ja tam z wami jade Trza shamować parcha
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Pruszków ![]() |
CYTAT("Gr00bY":yflnu8xe) No ja tam z wami jade Trza shamować parcha
nie stjesz w konkurencji na najszybsze ivt?/ -------------------- Brakuje mi VTEC'a :(
MX-5 uczymy się RWD |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 01 July 2003 ![]() |
Przecież jest napisane, że z powodu terminu "nowego" Modlina termin dyno daya będzie przesunięty o tydzień lub dwa...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Sprzęgła nie mam Maćku i nie wiem czy zdąrze zrobić. Mam jeszcze pare gówien i niechce pojechać i robić kichy parchem
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
nie przejmuj się myślisz że my posiadamy jakieś super bolidy Kadetty tylko mamy
a CRX(iVT a nie vti?) to fajny samochód a co do terminu wszystko zależy co powiedzą Ci co już mają zapewnioną rezerwację 6,4 s to parch niezłe -------------------- www.corsa-a.pl/forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
grooby to się spotkamy po raz drugi , jeżeli rafał z ktk bedzie jechał to ja będe również
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 19:26 |