![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 19 August 2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Witam
Mam pytanie odnośnie silników 2.0 TDI VAG. Jakie są różnice pomiędzy wersjami 170, 177, 150, 184 i 190 KM? Wiem, że 170 KM to starszy silnik CR wkładany ostatnio do Suberba II. Wersja 177 Km znana m.in z Audi jest całkiem nowym silnikiem czy zmodernizowaną wersją 170 KM czy spokrewniona jest z 150/184 km bo to zupełnie inne jednostki z tego co wiem niż 170 KM. Czy 190 km to to samo co 184 km czy są jakieś większe różnice. Jak ktoś to ogarnia to proszę o wykład bo ja już się pogubiłem a cichnąłbym wiedzieć. I jeszcze jedno jak jest z dłubaniem w przypadku poszczególnych wersji - chodzi mi w zasadzie o sam program. Czy ktoś już dłubał Superba lub Passata TDI 190 KM? -------------------- sygnatury komercyjne są dostępne dla kont PRO
|
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 19 August 2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Hej naprawdę nikt nic nie wie czy raczej nikomu się nie chce nic napisać w temacie albo to informacje top secret
![]() Słyszałem, że mechanicznie są różnice w samym silniku pomiędzy wersjami 150 i 190 KM i że bezpieczna granica po programie dla 150 to 180 KM (więc szału nie ma bo ARL 15 lat temu miał więcej). -------------------- sygnatury komercyjne są dostępne dla kont PRO
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 20:58 |