![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 April 2005 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Moja kierownica jest trochę za daleko a nie chciałbym ją zmieniać na taką z odsadzeniem (ma ktoś sprawdzoną firmę od obszywania?) więc pomyślałem o rozpince.
Miałem kopię NRG kupioną za bezcen niestety bardzo szybko dostała luzów i nie chciałbym wtopić drugi raz. Chciałbym coś co pasuje do rozstawu MOMO, żadnego spawania, przykręcam i tyle. Macie coś co byście polecili? Rozpinałbym to 2 razy dziennie, przeloty około 400km tygodniowo. |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Kup zwykłą sztywną przedłużkę, to pewne rozwiązanie. Jesli rozpinka, to moim zdaniem żadna tuningowa, tylko taka do sportu, czyli np. RRS, Lifeline itp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 April 2005 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Kup zwykłą sztywną przedłużkę, to pewne rozwiązanie. Jesli rozpinka, to moim zdaniem żadna tuningowa, tylko taka do sportu, czyli np. RRS, Lifeline itp. Taka? http://bmmperformance.co.uk/product/rrs-un...wheel-hub-50mm/ http://www.demon-tweeks.co.uk/motorsport/s...ring-wheel-boss Rozpinka mi się podobała, kierownica zawsze była ciepła zimą a chłodna latem bo wisiała sobie w pokoju. No i ciężko odjechać samochodem bez kierownicy prawda? |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Tak, dokładnie taki typ miałem na myśli. Te z kulkami działają różnie, jedne łapią luz szybciej, inne później, jeszcze inne wcale, ale to chyba loteria, więc bierz pewniaka.
W ostateczności w nabę łatwo włożyć jakiś prosty długi przedmiot, który może robić za kierownicę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Też mam taką rrs i polecam. Tyle że ja dałem dłuższe śruby 10.9 i nakrętki teflonowe dodatkowo bo tw gwinty mięciutkie
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
![]() -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
gość_pontony_* |
![]()
|
![]() |
Krec chopie krec
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |