![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: warszawa ![]() |
![]() Sprawa wygląda tak : W 97 mój dziadek kupił sobie cobre kit cara i zaczął składać ale nie zdarzył Jest tylko faktura/ rachunek zakupu kitu a żadnych homologacji nie ma zresztą ta firma holenderska już nie istnije. Od sierpnia nie można rejestrować kitcarów. Babcia z kolei ma forda granada który mam oc i wazne badania ale sie sypie. Co za kary mogę dostać jak przespawam numery nadwozia i założę rejestracje od granady do cobry ??? Pytam się teoretycznie bo chyba po prostu kit cara sprzedam na części. -------------------- GUMIS
|
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 14 March 2009 ![]() |
zarejestruj kita za granicą i przywieź do PL, po co kombinować?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Dokładnie sa firmy ktore to za ciebie zrobią nawet
|
|
|
![]()
|
|
Ktoś może podać namiar na taką firmę ?
-------------------- GUMIS
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 29 December 2009 ![]() |
Spawaj numer i potem wklej fotorelacje z prac tu na forum.
-------------------- E36 3.0t 400/500 drift
Superb III 2.0t 350/500 |
|
|
![]()
|
|
witam
Nie zbyt wiele powiedzieli koledzy z forum. Do tej poro udało mi sie ustalić : Rejestracja jest możliwa na Białorusi i pi razy drzwi cała zabawa kosztuje 10 tys zł. Rejestracja w Czechach nie jest już możliwa. Można próbować rejestrować ale trzeba spełnić szereg warunków i nawet jeśli to homologacja kosztuje też ponad 3 tys. Przespawanie numeru to kryminał na 2 lata zawiasy. Można zarejestrować na żółte blachy ale to też swoje kosztuje i kupa załatwiania. Ja całość sprzedałem za 4 tys i pan z Włodawy ma sobie zrobić z tego zabawkę do ganiania po Ułęży. Forda oddałem na złom i to następne 500 zł, a w maju jadę na wycieczkę. Dziękuję -------------------- GUMIS
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 11:15 |