![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 05 January 2014 ![]() |
Witam wszystkich na początku chciałem sie przywitac .
Moje pytanie dotyczy Peugeota 508 2.0 hdi 163 km czy jest mozliwosc podnosic moc czy lepiej zainwestowac w wersje gt 2.2hdi 204 km ? O ile mozna mu podniesc moc samym programem i jak sie to ma do gwarancji pojazdu . O silnikach hdi bardzo ciezko sie czegos dowiedziec , a mysle ze sa tutaj specjalisci którzy mają o tym pojecie . Pozdrawiam i z góry dziekuje |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 16 August 2012 Skąd: Łódź ![]() |
Hej robiłem takie auto i wychodza okolice 185-190KM na lajcie
![]() Jako ciekawostke dodam że proces wgrywania przez OBD trwa 15min, więc nie decydowałbym się na Twoim miejscu robić to u jakiegoś gościa co nie posiada ori sprzętu ![]() |
|
|
![]()
|
|
A orientujesz sie moze gdzie w 3miescie są ludzie ,ktorzy posiadali by taki sprzet ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 16 August 2012 Skąd: Łódź ![]() |
Tune-Up Gdańsk.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 16 July 2010 Skąd: Kraków ![]() |
nowe 2.0hdi 140 i 163KM to te same motorki...a 190KM uwierz mi, to nie taki laicik, w Pugach zrobiłem ich kilka, w Fordach kilkadziesiąt, więc wiem co mówię...jeśli chcesz coś więcej, patrz za tym 2,2 jest na Boschu, znacznie bardziej podatny na softa. 240KM 500Nm się robi
![]() jeśli nowe, na gwarancji, możesz chipować, ale nowe telekodowanie przy przeglądzie gwarancyjnym, masz raczej pewne, więc trochę szkoda zachodu -------------------- Stinger 3.3t 480+
_https://www.facebook.com/GCSTuning wypożycz F RS 3 już od 450zł. :) _https://www.facebook.com/GCSCARSKRAKOW |
|
|
![]()
|
|
Dziekuje ślicznie o takie odpowiedzi mi chodziło . Czyli jak 190km z tego 2.0 hdi to nie jest nic specjalnego to chyba macie racje , ze szkoda zachodu ,
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 18:12 |