![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 11 January 2006 Skąd: www.ztr-tuning.pl ![]() |
SPORTOWY UKŁAD WYDECHOWY AMERYKAŃSKIEJ FIRMY MAGNAFLOW AUDI A4 B7 FWD,
![]() Fabrycznie nowy profesjonalny układ wydechowy wykonany ze stali nierdzewnej firmy MAGNAFLOW, przeznaczony do wszystkich Audi A4 B7 2006-2009 FWD / MOŻLIWOŚĆ PRZEROBIENIA NA AWD Zestaw zawiera 4 elementy: - rurę łączącą katalizator z tłumikiem środkowym - tłumik środkowy z podwójnym wyjściem - 2 tłumiki tylne z końcówkami ozdobnymi, wyprowadzone na dwie strony - wszystkie potrzebne elementy do szybkiego montażu ![]() Firma MagnaFlow uważana jest za jedną z najlepszych w branży wyczynowych układów wydechowych. Świadczyć mogą o tym zarówno certyfikacje systemu jakości ISO9001, szeroka paleta produktów, 25-letnie doświadczenie w branży jak i uznanie wielu światowych potentatów w branży tuningu samochodowego oraz sukcesy w sporcie. Produkty opuszczające fabrykę MagnaFlow Performance Exhaust powstały na drodze połączenia myśli technicznej, pasji do sportu wyczynowego oraz wieloletniego doświadczenia. Każdy nowy układ wydechowy zostaje poddany szeregowi testów zarówno jeśli chodzi o jakość wykonania jak i wywierany wpływ na poprawę osiągów silnika. Układ wydechowy MagnaFlow to wysoka jakość wykonania, poprawa parametrów silnika, atrakcyjny wygląd i brzmienie Twojego auta!!! Cena takiego zestawu to koszt ponad 4tys.zł u mnie 2000zł. F-Vat. Więcej info tel.504 605 360 lub PW ODSŁUCH DŹWIĘKOWY http://www.youtube.com/watch?v=nI59j5BmNH4&NR=1 -------------------- Celica ZTR Drag FWD Turbo 2GR-FE 1057HP 1075Nm 1/4 Best ET 9.5sec./260Km/h
Mistrz Polski Rover ZTR 1548cc 450HP BEST ET 10.83/400m TUNING TECHNICZNY I ELEKTRONICZNY WSZYSTKICH MAREK-INSTALACJE TURBO,CZĘŚCI ZAMIENNE,UKŁ. HAMULCOWE I ZAWIESZENIA,POMIAR MOCY, ECUMASTER EMU DET3 itp... Odwiedź moją stronę Celica ZTR Drag FWD Odwiedź moją stronę ZTR-Tuning |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 15:01 |