Shoutbox 0 nowych PW 

Closed TopicStart new topic
> wakacyjny wyjazd a pęknięta szyba czołowa
LCQ
post Mon, 16 Aug 2010 - 12:10
Post #1

Forum Killer

Koledzy, planowałem teraz wyjechać na parę dni na objazdówkę po Słowacji/Węgrach/Czechach a może i dalej(Chorwacja?), jednakże wczoraj walnęła mi czołowa szyba na długości ok 40 cm, od strony pasażera, nie ma szans bym ją wymienił(ubezpieczalnia się nie wyrobi, a muszę tyko w ten sposób angry.gif , a innego auta nie biorę tylko ze względów ekonomicznych), i teraz mam pytania do Was, czy miał ktoś podobny problem? podczas kontroli wezmą dowód, i wtedy leci do Polski? czy jak?da coś wkręcanie kitów że szyba poszła podczas trasy liczmy u nich? w Polsce to nie problem cool.gif dzięki za wskazówki!!

--------------------
Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 16 Aug 2010 - 12:10
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
rallyfan
post Mon, 16 Aug 2010 - 12:29
Post #2

Super User

Pepiki jak Cie dorwą to nie pogadasz,dostaniesz mandat i pewnie taniej by Cie wyszła wymiana szyby w PL.Zresztą jak trafisz na upierdliwego u nas to też Cie nie pusci. Wez też sobie pod uwage że szyba przy niesprzyjających okolicznościach może się gdzieś rozwalić na drugim końcu Europy i wtedy dopiero masz kłopot.

+Quote Post
rottie
post Mon, 16 Aug 2010 - 12:32
Post #3

Forum Clubber

Zartujesz, tak? Masz 40cm pekniecie przedniej szyby i chcesz z tym jechac w podroz po europie??? huh.gif

+Quote Post
LCQ
post Mon, 16 Aug 2010 - 12:46
Post #4

Forum Killer

no właśnie nie do końca mi się to podoba, ale znalazłem już wyjście, więc temat do zamknięcia

dzięki

--------------------
Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 01:13