![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 September 2009 ![]() |
No to zaczynamy Pierwsze mody byly przeprowadzone jak najszybciej bo nie dało sie jezdzić 138.5 KM Dieslem
![]() ![]() Pożniej okazalo sie ze to i tak słabo te 170 KM wiedz natychmiastowa wymiana turbiny ![]() ![]() I jeszcze szybsza wymiana Pompek bardziej wydajniejszych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwie uwagi od moderatora! Nie uzywaj duzych kolorowych liter, a druga to edytuj poprawnie linki w postach bo tylko dzieki Golfiscie zostaly pozmieniane we wlasciwy sposob... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
Wyedytowano...
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 January 2008 Skąd: Gliwice ![]() |
A jakieś wyniki ????
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
jaka moc teraz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Miło.
1. Zdjęcia turbiny na aucie możesz od razu wyrzucić, bo bez sensu jest patrzeć na Twoja radosną Paint'ową twórczość. 2. Wykres? 3. CYTAT Takie foto story bo niechce mi sie pisać :-) Widać, że momentami pisanie Ci sprawia ból... Może firefox ze słownikiem dałby radę? -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 04 June 2007 Skąd: inowrocław ![]() |
gratki dla tego co to zrobił, widac ze jest bardzo ładnie i jedyne co w tym wszystkim jest inne/fajne to to ze ktos schował spawy na dolocie
![]() -------------------- Facebook - Brk-tuning
1,9tdi + NX 13,3et |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
to ma byc ładnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
fajine zrobione ale cooler tak wielki jak w 400 konnym audi bulita
![]() ![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
kurde jaki dolot do coolera to 3 cale ? o maj gasz przegięcie na maxa
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 01 August 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
widziałem ostatnio na mieście, tylko ten cooler wszystko zdradza
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
dlaczego są te "zamalowania" ?
ten icek to tak na wierzchu ma zostać??? chyba nie... bo jeżeli tak to trochę wieś ps. no chyba że ma więcej niż 400KM to ujdzie a raczej nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT dlaczego są te "zamalowania" ? Są dwie opcje ![]() 1. Własciciel myśli ze jest cool i stworzyl taki kolektor ze trzeba to opatentować w biurze patentów ![]() ![]() 2. Wlasciciel ma tak druciarski kolektor ze wstydził sie go pokazać ![]() CYTAT ps. no chyba że ma więcej niż 400KM to ujdzie a raczej nie ma Ta ma 200 w porywach i 8 sekund do paki buahahaha - porazka po calej lini (przerost formy nad treścią z tym dolotem) popsuł taki ładny samochód |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
chlopaki wyluzujcie . ktos tu podszedl do tematu z nastepujacym sloganem jak w reklamie PZU "DUZY MOŻE WIĘCEJ"
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
heheh no czytam te wasze posty i pewnie macie po nikąd racje faktycznie bylo to bardzo szybko zrobione -
nastepny etap to zmiana zderzaka na s4 bo ten cholernie mi sie nie podoba poprostu fantazja mnie poniosla nawet nie zwrocilem uwagi ze kolektor jest zamalowany - kiedys to byl sekret ctv nie pitol ze gt 22 wsadziles pod seryjny kolektor bo ci nikt w to nie uwierzy wiem ze są ludzie ktorzy troche zazdroszczą takiego pomyslu ;-) ale to tylko forum i kazda wasza opinia jest wazna dla mnie pozdrawiam i nie 8 do setki tylko 7 :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 30 August 2004 Skąd: Lublin ![]() |
ten kolektor został wykonany w NASA , z materiałow z których wyknuje sie promy kosmiczne , technologia wykonania również jest kosmiczna , rozumiecie zatem dlaczego został zamaloway
![]() ![]() ![]() -------------------- Turbokombi C6 3.0TDi V6 281 / 586
|
|
|
![]()
|
|
aha i jeszcze nie bylo korekty pod gt22 zrobionej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Fajnie, ale raczej na tym forum osoby, która zazdrości takiego moda nie ma. No, może ktoś zazdrości kasy potrzebnej na zrobienie czegoś takiego, ale samego pomysłu raczej nie. Jest tutaj sporo innych modowanych TDI, które są i mocniejsze i zrobione z gustem ( tutaj pije do tego ic'ka, reszta jest jak najbardziej ok pod względem estetycznym ).
Takie moce ( dalej brak wykresu, ale po podobnych setapach można mniej więcej określić moc ) nawet we wzdłużnych TDI już dawno zostały zrobione. Fajnie, ze chcesz się pochwalić autem na forum - ale do tego trzeba się przygotować ( zarówno pod względem zdjęć, jak i czasu na stworzenie poprawnego i czytelnego opisu ), jak również jest przeznaczony dział do tego. No i popracuj także nad tytułem wątku, bo jest nieco ciężko go zrozumieć. pozdrawiam pinin -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
|
|
![]()
|
|
:-)
tak jak pisze kolega wyzej domyslam sie ze sa autka fajnie zrobione - spokojnie ja to zrobilem w miesiąc czasu wieC po malu do przodu ponad 270 KM nie bedzie mozna zrobic bo to oska ale odzew wasz byl bardzo szybki :-) co do tematu to nie mam pomyslu jak to nazwac p.s mam jeszcze kilka zdjec ale niechce zamulac forum |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 29 November 2005 Skąd: Mińsk Maz. ![]() |
Dziwne podejście z tym kolektorem :/
Brak wykresu, co tu podziwiać i komentować? -------------------- TDI by Rogalotti
|
|
|
![]()
|
|
WIĘC, a nie wiedz. Proszę, korzystaj ze słownika jak piszesz.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 07:13 |