![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Witam chcialem Wam zaprezentowac pierwsze CL9 w PL z kompresorem. Moc 321 KM i 327NM
ROK: 2006 MODEL: Type S (CL9) SILNIK: 2.4 i vtec (K24A3)+ Supercharger UKLAD DOLOTOWY: injen CAI UKLAD WYDECHOWY: Kolektor Toda Racing, reszt seria, koncowki S2000 ELEKTRONIKA: Hondata Kpro UKLAD NAPęDOWY: LSD quaife, sprzeglo Exedy Stage II+ lekkie kolo Exedy ZAWIESZENIE: Tein super street+ edfc, /\ camber kit skunk2 UKLAD HAMULCOWY: Brembo big brake 330mm przod- Stopetech tyl MOC: 321 KM -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
No i takie parametry Accord powinien mieć z fabryki, a nie wysiłkiem ludzkim i kupą pieniędzy... Ładnie to wygląda. Z zewnątrz sleeper?
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
na codzien idealny
bardzo fajne cyfry z k24 rozumiem ze motor stock ? -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
na codzien idealny bardzo fajne cyfry z k24 rozumiem ze motor stock ? Tak motorownia bez zmian -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
gość_Mati_* |
![]()
|
![]() |
A jakieś zdjęcia autka?
Zdjecie gdzie siedzi kompresor? i jaki kompresor zastosowałeś ![]() Cyfry wyglądają super ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 24 May 2006 ![]() |
nom jak mozesz to pokaz fotki jak to jest poskladane ciekawe czy podobny przyrost by byl w k24z3. Jaki kompresor zainstalowales??
-------------------- Honda Accord Lx 1997 F22b2 5SpdMt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 16 November 2004 Skąd: W-wa ![]() |
jak możesz jeszcze rzucić jak auto wygląda z zew.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak to jezdzi? Jakie czasy robi , co objezdza ?
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Jak to jezdzi? Jakie czasy robi , co objezdza ? ![]() Jakos duzo jeszcze nie jezdzilem, dzis mierzylem auto performancebox czyli osiagi wiarygodne, 0-100 6,2sek ale musze nauczyc sie ruszac, bo jesli przedobrze na 1 to auto mi podskakuje:) Generalnie jak juz jest trakcja to auto milo jedzie... co objezdza ![]() -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
czyli w sumie eaton, na jakim doladowaniu silnik produkuje taka moc?
bardzo fajny dupowoz ![]() |
|
|
![]()
|
|
czyli w sumie eaton, na jakim doladowaniu silnik produkuje taka moc? bardzo fajny dupowoz ![]() 9,5 psi -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
a Filmik posiadasz jak Accord chodzi
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
a Filmik posiadasz jak Accord chodzi ![]() niet ale obiecuje ze sie pojawi -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Rozumiem, że Doktor jest autorem całości? Nie bał się zostawić 320KM na seryjnym dole?
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Ładnie i czysto to wygląda. Miło aż popatrzeć.
Jak Gerard to montował, to nie mam pytań. Widziałem kilka wozów z pod jego ręki ( w tym SWAP'y ) i widziałem jak pracuje - wielki szacunek dla niego ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Ładnie i czysto to wygląda. Miło aż popatrzeć. Jak Gerard to montował, to nie mam pytań. Widziałem kilka wozów z pod jego ręki ( w tym SWAP'y ) i widziałem jak pracuje - wielki szacunek dla niego ![]() Dokladnie, jest zajebisty w tym co robi -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 28 April 2009 ![]() |
bardzo ladna furka, nic dodac nic ujac!
pozdrawiam wlasciciela! |
|
|
![]()
|
|
bardzo ladna furka, nic dodac nic ujac! pozdrawiam wlasciciela! ;-) ooo i jest kolega o ktorym pisalem pare postow wyzej, jeszcze raz dzieki Jack -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
, bo jesli przedobrze na 1 to auto mi podskakuje:) jak juz Cie zacznie to wnerwiac , to pomysl nad zawiasem -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
jak juz Cie zacznie to wnerwiac , to pomysl nad zawiasem zawias- byl jednym z pierwszych modow Tein SS+edfc -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 09 July 2025 - 20:27 |