![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Pogoda juz lekko jesienna, troche kropilo ale walka byla jak nigdy i duzo ciekawych aut! Kilka moich fotek na szybko.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sledzenie wynikow i ploteczki hehe ![]() ![]() ![]() Dekoracja Ośki doładowane ![]() Ośki NA ![]() AWD: ![]() Droga powrotna wesolym autobusem i lawetka ![]() ![]() ![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
Ehh ten mądry wyraz twarzy bullitta jak na każdym wyjeżdzie
![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Allle ossochodzi?
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 July 2003 Skąd: 100-lica ![]() |
macpl jechał sejem czy Tomek? jakie czasy?
-------------------- ForzaItalia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
macpl jechał sejem czy Tomek? jakie czasy? 15 18 SEICENTO 02:00,0 02:02,8 02:04,1 +00:12,791 16 122,49 -------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 August 2004 Skąd: Płock/Warszawa ![]() |
Finalnie udalo mu sie zejsc na 1.59.99x. Czego po raz kolejny gratuluje
![]() -------------------- In Racing we trust
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Lublin ![]() |
a ja ma pytanie o lanosa turbo cos wiecej o nim ?;> jakie czasy robil ?
![]() -------------------- Prawdopodobnie Najszybsze Daewoo w Polsce
2004--> ET 18,3 2005--> ET 17,4 2006--> ET 14,7 2007-->13.xx??? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 03 April 2006 Skąd: Poznan ![]() |
Kierownik pierwszy raz na torze. Auto niedawno złożone także na razie bez szału. Ale sam niech się pochwali
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
Lanso turbo zakuty na arpach, gt28rs .86AR, sterowane vemsem, wybebeszony, klatka z pucharwoki. Moc w poznaniu okolo 270 koni...
Auto buduje do zabaw w time attacku i po tym pierwszym razie juz wiem co musze pozmieniac ![]() Niestety auto zlozone przed samymi zawodami i wyszolo pare problemow np. na zaciski brembo nie weszly felgi 16" co mialem wiec musialem zalozyc hamulce z calibry ktore dodatkowo sie w drodze zepsuly i nie bylem w stanie zblokowac kol przy zadnej predkosci. A w trakcie zawodow zepsula sie pompa oleju i bylo po zabawie... Ale kolejny raz bedzie duzo lepiej bo przyjade na slikach, z przodu bedzie porzadny negatyw (teraz tylko -1 stopnie na prerobioncyh sworzniach). Z tylu mam -1.5 i tak zostanie. No i wprowadze poprawki w zawieszeniu.... Niedlugo jak znajde troche czasu opisze auto w dziale projekty. Kierownik pierwszy raz na torze. Auto niedawno złożone także na razie bez szału. Ale sam niech się pochwali ![]() -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Ja prowadziłem seja.....a właściwie walczyłem z nim zaliczając kilka wycieczek poza tor przy ok 150km/h nie należały do przyjemnych....
1:59,9xx nie satysfakcjonuje mnie do końca....wydaje mi się że większa ilość kółek na torze przyniosła by lepsze efekty ale wg. mnie nie będzie już mega różnicy. Granice tego setupu chyba powoli się kończą...bez znaczących inwestycji ciężko będzie coś ugrać. Z problemów które występowały to przegrzewanie i przerywanie od czasu do czasu....poza tym stan pacjenta po TA stabilny..... ![]() Na październikowy TA chyba nie pojadę.....ale czas pokaże.... Dziękuję Albertowi i Bullittowi za super imprezę!!!! -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 October 2008 Skąd: Opole ![]() |
Wrzuci ktoś w końcu jakieś foto jeszcze?:/
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 ![]() |
MacPL - jaki setup Seja? Brakuje Ci silnika czy prowadzenia?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 15:23 |