![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 08 September 2005 ![]() |
chłopaki co myslicie o wpakowaniu smt do polo g40
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
CYTAT("Bebok":3g2lhefr) chłopaki co myslicie o wpakowaniu smt do polo g40
Nie ma problemu i pomysl nie najgorszy, ale zalezy co masz nagrzebane w silniku. Ja jednak najpierw rozejrzal bym sie za chipami do takich wynalazkow, bo sa dosyc tanie (jak nie za darmo niektore...) i pod konkretne mody (np mniejsze kolko). Uderz do urzytkownika GTO - cos powinien znalezc cos dla Ciebie -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
jesli sterownik jest podobny do G60 (a jest- DIGI I ) to masz 16x16 dla paliwa i 16x16 dla zaplonu i map sensor 200KPa w seryjnym ECU i mysle ze lepiej grzebać komputer jak dokładać zbędne świnie. w tych komputerach sie bardzo prosto zmienia nastawy zapłonu i paliwa.
co dokladnie chcesz zrobić napisz .... -------------------- DIGITUN.PL
605-443-665 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 June 2004 Skąd: wodzisław ![]() |
bebeok chce łatwym i jak najtańszym sposobem wykrzesać kilka dodatkowych koników z jego furki.
właśnie bebok zapomniałem o chipach Added after 26 seconds: bebok ma jak narazie tylko mniejsze kółko na kompresorze -------------------- civic only for track
www.facebook.com/EVORART |
|
|
![]()
|
|
adi nie wiem czy to ma byc kilka koników
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 11 January 2003 Skąd: Wodzisław Śl. ![]() |
jak rozmawiałem z bebokiem to w gre wchodziły nowe wałki , wydech ,pewno dolot i kółkami też pewnie sie pobawi
czy warto pakować do takiego zestawu jakiegoś gotowca ?? ja bym był jednak za smt6 ...biorąc pod uwage że bebok nie skończy tylko na zmianie "kółka" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 June 2004 Skąd: wodzisław ![]() |
CYTAT("Bebok":uist1m3p) adi nie wiem czy to ma byc kilka koników
podejrzewam że kompresor może nie wytrzymać twoich planów -------------------- civic only for track
www.facebook.com/EVORART |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("adanus":rd8ryub2) CYTAT("Bebok":rd8ryub2) adi nie wiem czy to ma byc kilka koników podejrzewam że kompresor może nie wytrzymać twoich planów mam nadzieję ze wytrzyma a jak nie to coś się wymysli |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 07:12 |