![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 08 July 2005 ![]() |
TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH i !!!
I nie jest to kolejny wypadek typu rotten z kosmosu wziety Jescze raz ostrzegam bardzo drastyczny wypadek. http://www.seat-klub.cz/crash Tym akcentem pozdrawiam w szczególnośvci młodych streetracerów. Auto nie tylko da sie rozpedzic ale trzeba umiec je również zatrzymac. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Zdjęcia bardzo drastyczne. Takie zdjęcia powinni oglądać wszyscy kandydaci na kierowców aby zastanowili sie zanim zaczną szaleć na drodze
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 January 2005 Skąd: Sopot | Elbląg ![]() |
TYLKO dla ludzi o BARDZO MOCNYCH NERWACH
EDIT: Jak dla mnie sa to dyrastyczne zdjecia. nie wiem po co bijecie piane upierajac sie ze nie sa az tak straszne. 2 osoby zginely ich glowy "wybuchly" a komentujecie to "eee... widzialem juz lepsze wypadki" |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 21 July 2004 Skąd: wawa ![]() |
Podobne zdjecia pokazuja w Wojewodzkim Osrodku Ruchu Drogowego, na kursie, ktory przywraca 6 punktów karnych. Z pewnoscia wywieraja dobry skutek na ludziach beztroskich, obdazonych mniejsza wyobraznia.
Ontario, bez przesady. Nie ma sie co niezdrowo podniecac -------------------- Rajdowy mistrz gminy Stare Babice '04, '05, '06 ; ))
|
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
CYTAT("Ontario":1z2tbb1d) TYLKO dla ludzi o BARDZO MOCNYCH NERWACH
rzekłbym raczej, że powinieneś wybrać się do jakiegoś lekarza, bo z Twoimi coś chyba nie halo -------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
Zwróćcie uwage kto hamował (i nie chodzi tu o ABS bo nawet ten zostawia ślady)
Druga sprawa że to było po lewej stronie. Trzecia sprawa że na delikatnym łuku. Zdażenie jest po opisane po czesku i tu mała prośba może ktoś z forumowiczów by umiał to przetłumaczyć ? |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 15 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("shiro":1b2a2o4o) Podobne zdjecia pokazuja w Wojewodzkim Osrodku Ruchu Drogowego, na kursie, ktory przywraca 6 punktów karnych. Z pewnoscia wywieraja dobry skutek na ludziach beztroskich, obdazonych mniejsza wyobraznia.
Moze tak jest u was w wawie ja w Lbn juz bylem 2 razy na takich kursach i na szczescie nic mi takiego nie pokazywali bo bym chyba wyszedl jest tylko psycholog i policjant. A tak baj de lej to straszne sa te fotki -------------------- [Wkoncu 330 KM i 390 Nm] = 184 KM z 1 L
http://unitronic.pl/Projekty/?__G1_project=5 ----------------[url:2cd6c2ng]http://WWW.CLUBTT.PL[/url:2cd6c2ng]---------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Ontario":1qgzeba4) TYLKO dla ludzi o BARDZO MOCNYCH NERWACH
Bez przesady... Troche niesmaczne, ale Ty chyba nie widziales drastycznych zdjec. W kazdym razie da moze do myslenia paru "streetracerom". |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
Mnie to nie ruszyło...
Widziałem kiedyś na Orgishu, tam fotki były bardziej drastyczne. -------------------- Power is back!
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 ![]() |
[url=http://www.streetracing.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=867:1u5oyo6a]Tomoking[/url:1u5oyo6a] może przetłumaczyć, o ile tu zajrzy.
Te zdjęcia są dość mocne, ale historia pewnie okaże się banalna. Panowie z Cordoby sami są sobie winni. Zresztą nie wiem, jak ktoś przetłumaczy to się wyjaśni. Ontario, mogę Ci na priv pokazać co mnie na przykład poruszyło, zrozumiesz wtedy, że ten wypadek to banał. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
wypadek masakryczny widzialem rozne na ogrish ale ten robi wrazenie , przeciez z tego auta zostal tyl
|
|
|
![]()
|
|
Witam
Widocznie ruszyło nawet samych Czechów: "THIS PAGE WAS DELETED" Niżej link do tych fotek na moim niestety strasznie wolnym serwie: http://2fast.bounceme.net/~cpg132/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 04 July 2004 Skąd: Kaliszfornia ![]() |
a pamietacie takie VOLVO na PL blachach vs ciezarowka.... ehh to dziala na psychike troche
-------------------- APevents.pl - zloty i spotkania motoryzacyjne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
[url:26ytq8pz]http://www.ogrish.com/archives/speeding_car_crashes_into_truck_czech_republic_Jun_24_2005.html[/url:26ytq8pz]
Tutaj jest 6 zdjęć z tego wypadku i wyjaśnienie po angielsku(krótkie): CYTAT Apparently the SEAT was driving almost 100 mph when it wanted to pass another car and crashed into an upcoming truck. Two males (19 and 29) died in this incident.
-------------------- Power is back!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("PITERd":1bs9ra2d) a pamietacie takie VOLVO na PL blachach vs ciezarowka.... ehh to dziala na psychike troche
z poznania S60....tamto tez masakra... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 15 October 2003 Skąd: Poznań/Zurych ![]() |
CYTAT("Bodek":8vb53avr) CYTAT("PITERd":8vb53avr) a pamietacie takie VOLVO na PL blachach vs ciezarowka.... ehh to dziala na psychike troche z poznania S60....tamto tez masakra... Dyrektor jednego z oddzialow PZU. Bodajze wracal ze szkolenia, czy jechal na nie. Czlowiek po 40-tce, niby rozsadny, ale niestety... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 26 January 2005 Skąd: Cz-wa ![]() |
No seat.. spotkanie ze scanią.Cordoba masakra wkoncu spotkała sie z Ciężarówką .Strach patrzeć na ten wypadek liepiej żeby niezdarzały ,sie takie wypadki .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: z krainy 1000 jezior ![]() |
CYTAT("piwosz":16gb3mmf) Witam
Widocznie ruszyło nawet samych Czechów: "THIS PAGE WAS DELETED" Niżej link do tych fotek na moim niestety strasznie wolnym serwie: http://2fast.bounceme.net/~cpg132/ Wspolczuje strazakom, watpliwa przyjemnosc wlewac kogos przez lejek do plastikowego worka lub zeskrobywac mozg z podsufitki... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 20 April 2005 Skąd: Przeszkoda ![]() |
Gdzies dalej na tej stronie byl wypadek w Rosji... Tam samochod juz calkiem schowal sie pod ciezarowke... Ja bylem wstrzasniety, a co dopiero strazacy, policja, kierowca tira, czy rodzina? Mam nadzieje, ze mi i innym kandydatom na kursie na prawo jazdy pokaza takie zdjecia...
-------------------- Gigabyte GA-7VA; GIGABYTE Radeon 9550 (128/128); 2x 256MB Kingston 333MHz; Advanced Micro Devices Athlon 2600+; Samsung HD120IJ SATA 300MB/s 8MB cache; WD 40 GB 2 MB cache; AC '97; LITE-ON SOHW 1673S; skrzynka XPOWER; zasilacz XPOWER 350W
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 23:27 |