![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Witajcie forumowicze. Szukam z zaprzyjaźnioną osobą Lexusa LS430 polift. Zależy nam też na tym aby obejrzeć jakąś sztukę, aby poprostu zobaczyć ten samochód na żywo, porozmawiać z jakimś właścicielem, fajnie było by się przejechać. Proszę o przysługę kogoś z forum kto ma taki samochód. Będziemy bardzo wdzięczni.
Kolega ma kilka fajnych samochodów, jest tak jak My pasjonatem motoryzacji, bardzo świadomym. Budżet otwarty. Do kupna szukamy auta w dobrym stanie, nawet kolekcjonerskim. Dziękuje w imieniu kolegi za każdą wskazówkę. Tematy na naszym forum o tym aucie oczywiście znam. -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
Miałem ich kilka sztuk. Ostatniego szykowałem dla kolegi który pracuje zagramanicą ale mogę z nim zagadać to pewnie udostępni klucze i auto. Okolice Waw.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Wspaniale Ledziu. Przepięknie dziękuje za odzew.
Kolega to mój zaufany, godny i dojrzały człowiek. Odwdzięczymy się. -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
Poszło PW.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |