Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> FSM Cinquecento 903, VIN z +
ju-by
post Thu, 24 Jul 2025 - 14:59
Post #1

Forum Clubber

https://www.youtube.com/watch?v=XVMvtX11OT0

Rok 1992 z plusikiem w VIN. Czyli co?
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 24 Jul 2025 - 14:59
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
KRT
post Fri, 25 Jul 2025 - 14:09
Post #2

User

Zajebisty wóz bojowy których miałem w życiu trzy i każdy zawsze pytał jak ja się w nim mieszczę. Mam 198cm 120kg i nigdy nie było mi w nim ciasno patrząc na to jak wyglądał rozmiarowo z zewnątrz ale kiedyś to były inne czasy i w dooopach się tak nie przewracało. Pamiętam jak w jednym wjebałem się na siedzenie z takim impetem że aż w podłodze zrobiła się dziura. Dzisiaj jakiegoś sportinga chętnie bym przygarnął tak żeby w weekend pojeździć czymś co nie waży 40t.

--------------------
Hokus pokus czary mary będę dmuchać ze dwa bary
Calibra 3.0 V6 TT
Leon Cupra R

+Quote Post
ju-by
post Sat, 26 Jul 2025 - 13:09
Post #3

Forum Clubber

CYTAT(KRT @ Fri, 25 Jul 2025 - 15:09) *
Zajebisty wóz bojowy których miałem w życiu trzy i każdy zawsze pytał jak ja się w nim mieszczę. Mam 198cm 120kg i nigdy nie było mi w nim ciasno patrząc na to jak wyglądał rozmiarowo z zewnątrz ale kiedyś to były inne czasy i w dooopach się tak nie przewracało. Pamiętam jak w jednym wjebałem się na siedzenie z takim impetem że aż w podłodze zrobiła się dziura. Dzisiaj jakiegoś sportinga chętnie bym przygarnął tak żeby w weekend pojeździć czymś co nie waży 40t.

Sportingi tanie już nie są, chyba, że Seicento to jeszcze nawet Schumachera można trafić.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 20:23